MELBOURNE: Yoğun bir iç saha sezonu, Avustralyalı yıldız David Warner’ı Hindistan’ın 9 Şubat’ta Nagpur’da başlayacak olan dörtlü Test serisi öncesinde “yorgun ve bitkin” bıraktı.
36 yaşındaki oyuncu, yoğun bir yaz döneminde Zimbabwe, Yeni Zelanda ve İngiltere’ye karşı ODI serisi ve Batı Hint Adaları ve Güney Afrika’ya karşı Testler dahil olmak üzere birçok formatta oynadı.
Warner, Big Bash League’de (BBL) Sydney Thunder için yarım düzine maç oynamanın yanı sıra evinde T20 Dünya Kupası’na da katıldı.
Warner, Cricbuzz’a “Bu bir meydan okumaydı. Oldukça yorgun ve bitkinim,” dedi.
“Birkaç genç BAE Ligi’ne gitti ama Avustralya Kriket Ödülleri’ne gitmiyor. Benim açımdan evde bir gece daha geçirmek güzel olurdu. Ama olan bu.”
Warner, 100. testinde çifte asırla zayıf bir formdaydı. Ayrıca, yağmur oyunu bozmadan ve galibiyeti Brisbane Heat’e vermeden önce, BBL Eliminator’da Sydney Thunder için dışarı çıkmadığı 20 top 36 sırasında da iyi temas kurmuş görünüyordu.
Warner, BBL’nin geri dönüşünün franchise’ına yardım etmek olduğunu söyledi.
Warner, BBL hakkında “Dönen topu gerçekten inkar etmeye çalışmıyorsunuz, bu aynı zamanda bir isteka topudur” dedi.
“Benim için önemli olan geri gelip Thunder takımına biraz enerji vermek ve takım için elimden gelenin en iyisini yapmaktı. Bu sadece bu yıl olmadı.
“Umarım gelecek yıl dışarı çıkıp şu an olduğumdan daha zinde olabilirim. Yazımıza kadar uzun bir yol olacak (Hindistan’daki ODI Dünya Kupası da dahil). Kişisel bakış açımdan, nasıl güzel ve taze kaldığınızı anlamaya çalışın” diye ekledi.