Okul Mahkemesi, Bishop Cotton’un Transferini Durdurdu | Nagpur Haberleri

HakikaT

Global Mod
Global Mod

Nagpur: Sadar’ın Bishop Cotton Okulu’nda (CBSE) Müdür Müdürü Maudlin Tiwaskar’ın yönetim devri konusunda devam eden tartışma Pazartesi günü okul mahkemesinde yeni bir dönüş yaptı.
Tiwaskar’ı temsil eden avukat Rohan R Gautam şunları söyledi: “Mahkeme başkanı ihtiyati tedbir kararı verdi ve yönetim emirlerini askıya aldı. İcra kararları, ilgili tarafların ortaya çıkışı ve katılımı kaydedilene kadar askıya alınmıştır.”
Tiwaskar, eğitim departmanına şikayette bulundu ve ayrıca okula yeni bir müdür atanmasına itiraz etmek için mahkemeye başvurdu.
Gautam şunları söyledi: “Mahkeme önünde yönetimin mektuplarının birbiriyle çeliştiğini tartıştık. Ayrıca mektupların kötü niyetli bir nedenle tarihlendiği görülüyor. Başkan, bu konuların ayrıntılı olarak ele alınması gerektiğini kaydetti ve ardından durdurma kararları verildi.
TOI ile daha önceki bir görüşmede, okul yönetim kurulu Tiwaskar’ı basitçe Dharampeth tesislerine transfer ettiklerini söylemişti. Tiwaskar, CBSE okulunda çalıştığı için keyfi olduğunu ve Dharampeth şubesinin eyalet konseyine bağlı olduğunu söyleyerek emre itiraz etmişti.