Oktagon hafif sıklette yeni Gamechanger’ı duyurdu, Lengl da milyonlar için savaşacak

QasiM

Global Mod
Global Mod
Tarihteki ilk Gamechanger finaline çıktı. Yıl sonunda, orijinal 100 dairenin en iyisi 300.000 Euro’ya, yani yaklaşık yedi milyon krona mal olacak. 130.000 euro’ya satılık.

Tipsport Gamechanger’ın ilk yılı büyük bir erişim ve başarıya sahip oldu ve yayın ürünleri satışıyla ilgilenen birçok Avrupa ülkesinde bize kapılar açtı. Ondej Novotn organizasyonunun organizatörü, Cumartesi günkü Octagon 50 turnuvası öncesinde Ostrava’da düzenlediği basın toplantısında Namtkov’un Almanya, Sırbistan ve İskandinavya’yı değiştireceğini söyledi.

Bu bizim için ve kadın dövüşçüler için büyük bir telaş, ne tür bir ronk’un vt’ye gideceğine hayret ediyorum ve tabii ki ben de onun içinde nronj yapabilirim.

Başvuru sahibi az önce ilk on iki paragrafı sunmuştur. Bunlar arasında Çek Vlado Lengl, Slovak Rony Paradeiser, Alman Konrad Dyrschka, Polonyalı Mateusz Legierski ve Avusturyalı Britanyalı Akonne Wanliss de yer alıyor.

Kim? İlk tur Ostrava’daki Octagon 54’te (2 Şubat) gerçekleşecek ve Avusturya’dan Daniel Torres, vatandaşı Mochamed Machaev, Finlandiya’dan UFC emektarı Makwan Amirkhani, Sırp Predrag Bogdanoviç, Ern Hora’dan Milo Janii, İspanya’dan Acoidan Duque ve vb. Marcel Grabinski.

Uygun kategoride piramidin milyonerleri arasındaydı. Bunu gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve önce Ostrava’da, sonra da sekiz kadın dövüşçünün çıkacağı piyangoda buluşacağız. Novotn, ev sahibi takımın en az bir yükselme hakkı kazanacağını biliyorum ve eğer güçleri yetiyorsa elbette yedek maçlarda da şans bulacaklarını ekledi.

Şu ana kadar onaylanmış tek Çek dövüşçüsü Vladimr Vlado Lengl’dir. Avrupa’nın en büyük MMA etkinliğinde en çekici kadın güreşçiler arasında davet almak benim için büyük bir onur. Turnuvada en iyi 16 dövüşçü temsil edilecek ve ben de onlardan biriyim. Kaybedecek hiçbir şeyim yok ama uykuya dalmak için elbette büyük bir istek ve motivasyonum var.

Vladimir Lengl

Cuma günü için yeni bir ürün hazırlandı. Taraftarlara 1 milyon euro bağışlayın İntikam almanın imkansız olduğuna inanıyoruz ve sürekli ilerlemek istiyoruz. Çeko-Slovak sporlarında bazen katılımcılar arasında birinin vc verdiğini bilmiyoruz. Beşinci yıl başlamadan önce tüm modeli detaylı olarak sunacağız. Tipsport marka müdürü Martin Filip, turnuvayı izlerken eğlenmenizi ve sürekli heyecanlanmanızı istiyoruz, dedi.

İlk taraftarlar tüm turnuvanın kilit unsurudur. Yaz sezonunda, oylarını joker kartların elinde oyunu yönlendirmek için kullanabilecek şanslı kaybedenler, mağlup hayatta kalanlar arasında karar verebilirlerdi. Projede de durum farklı olmayacak.

Turnuva toplam beş dönemde gerçekleşecek. İlk yarıda 8 temel maç ve 1 yedek maç izleyeceğiz, çeyrek finaller iki turnuvada yapılacak, ardından bir turnuvada yarı final ve finaller oynanacak. Her iki çeyrek finalin de kendi yedek takımları olacak, dolayısıyla toplamda altı çeyrek final düellosu izleyeceğiz. Daha sonra yedek takım, ileri seviyedeki oyuncuların yaralanması durumunda ana turnuvaya gidebilecek olan şanslı geyiğin ilk değişimini sağlar.