polis memuru 2023: Odişa polisi İşe Alım Kurulu, Odisha Polisinin çeşitli ilçelerinde ve şubelerinde Memurların (Sivil) işe alınması için çevrimiçi başvuruları davet etti. İlgilenen adaylar, resmi web sitesindeki açık pozisyonlara başvurabilirler. odishapolis.gov.in.
çevrimiçi Constable’a kayıt (medeni) 30 Aralık 2022 tarihinden 21 Ocak 2023 tarihine kadar aktif kalacaktır. Adaylar, son başvuru tarihi geçtikten sonra hiçbir başvurunun kabul edilmeyeceğini dikkate alabilirler.
Odisha Polis Memuru alımı için duyuruyu kontrol edin
Odisha Polis Memuru İçin Yaş Sınırı
Adayların 1 Ocak 2022 tarihinde 18 (on sekiz) yaşından küçük ve 23 (yirmi üç) yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
açıklama: SC/ST/SEBC/Bayan adaylar için maksimum yaş sınırı 5 yıl gevşetilebilir.
Polis Memuru Eğitim Yeterliliği 2023
Adayların, Yüksek Ortaöğretim Kurulu, Odisha veya başka bir tanınmış konsey/konsey tarafından yürütülen 10+2 sınavını veya eşdeğer sınavını geçmiş olması gerekir.
Odisha Polisi Alımı için Araştırma Ücreti
Sınav ücreti tüm aday kategorileri için muaftır.
Polis Memuru İşe Alım 2023’e Başvurmak İçin Doğrudan Bağlantı
nasıl başvurulur Odisha polis memuru işe alma 2023
1. Adım. odishapolice.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Constables (sivil)-2022 için ‘Bağlantıyı Uygula’ya tıklayın
Adım 3. Kendinizi kaydedin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 4. Başvuru formunu doldurun ve belgeleri yükleyin
Adım 5. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. Başvuru formunu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Seçim prosedürü
Adaylar, Yazılı Sınav, Fiziksel Yeterlilik Testi (PET), Sürüş Testi (isteğe bağlı) ve Tıbbi Muayene olmak üzere çeşitli eleme turlarından sonra seçilir.
çevrimiçi Constable’a kayıt (medeni) 30 Aralık 2022 tarihinden 21 Ocak 2023 tarihine kadar aktif kalacaktır. Adaylar, son başvuru tarihi geçtikten sonra hiçbir başvurunun kabul edilmeyeceğini dikkate alabilirler.
Odisha Polis Memuru alımı için duyuruyu kontrol edin
Odisha Polis Memuru İçin Yaş Sınırı
Adayların 1 Ocak 2022 tarihinde 18 (on sekiz) yaşından küçük ve 23 (yirmi üç) yaşından büyük olmaması gerekmektedir.
açıklama: SC/ST/SEBC/Bayan adaylar için maksimum yaş sınırı 5 yıl gevşetilebilir.
Polis Memuru Eğitim Yeterliliği 2023
Adayların, Yüksek Ortaöğretim Kurulu, Odisha veya başka bir tanınmış konsey/konsey tarafından yürütülen 10+2 sınavını veya eşdeğer sınavını geçmiş olması gerekir.
Odisha Polisi Alımı için Araştırma Ücreti
Sınav ücreti tüm aday kategorileri için muaftır.
Polis Memuru İşe Alım 2023’e Başvurmak İçin Doğrudan Bağlantı
nasıl başvurulur Odisha polis memuru işe alma 2023
1. Adım. odishapolice.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada Constables (sivil)-2022 için ‘Bağlantıyı Uygula’ya tıklayın
Adım 3. Kendinizi kaydedin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 4. Başvuru formunu doldurun ve belgeleri yükleyin
Adım 5. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. Başvuru formunu indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Seçim prosedürü
Adaylar, Yazılı Sınav, Fiziksel Yeterlilik Testi (PET), Sürüş Testi (isteğe bağlı) ve Tıbbi Muayene olmak üzere çeşitli eleme turlarından sonra seçilir.