Odisha Police Constable Cevap Anahtarı 2023, odishapolice.gov.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member

OPSC Polis Memuru Cevap Anahtarı 2023: Odişa polisi Eyalet Seçim Kurulu, OPSC, 2021 Polis Memuru Alım Sınavı’nın cevap anahtarını yayınladı. Odisha Constable için yapılan yazılı sınavı geçen adaylar, cevap anahtarını şu adresteki resmi web sitesinde kontrol edebilir: odishapolis.gov.in.
OPSC Polis Memuru sınavı 26 Şubat 2023 tarihinde 10:00 – 12:00 saatleri arasında tek vardiyada yapılmıştır. Bunun için giriş kartı 22 Şubat 2023’te yayınlandı. OPSC, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 4790 Polis Memuru (Sivil) boşluğunu doldurmayı hedefliyor. OPSC Polis Memuru, Seviye-05, Rs’nin maaş yapısına göre ödenir. 21.700 ila Rs. 69.100.
Adaylar OPSC Constable Cevap Anahtarı 2023’ü indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
İndirmek: OPSC Cevap Anahtarı – Set A
İndirmek: OPSC Cevap Anahtarı – B Grubu
İndirmek: OPSC cevap anahtarı – C’yi ayarlayın
İndirmek: OPSC Cevap Anahtarı – Set D
Nasıl kontrol edilir Odisha polis memuru cevap anahtarı 2023?
Adım 1. OPSC’nin odishapolice.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Sınav bildirimi’ne gidin
Adım 3. Şimdi cevap anahtarını indirmek istediğiniz bağlantıya tıklayın.
4. Adım. Ekranda cevap anahtarının bir PDF dosyası açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
OMR tabanlı yazılı sınav için kısa listeye giren adaylar, Fiziksel Standart Test (PST) ve Fiziksel Verimlilik Testi (PET) için çağrılacaktır. Bunu bir sürüş testi (isteğe bağlı) ve adayların tıbbi muayenesi takip eder.