NVS TGT Sonucu 2022, navodaya.gov.in adresinde açıklandı, sonucu PDF olarak buradan indirin

ManK

New member

NVS Sonucu 2022: Navodaya Vidyalaya Samiti (NVS), Eğitimli Lisansüstü Öğretmen (TGT) Sınavı-2022’nin sonucunu açıkladı. NVS TGT sınavına giren adaylar, NVS TGT sınavına giren adaylar, resmi web sitesi üzerinden sonucu görüntüleyebilir ve indirebilir. navodaya.gov.de.
NVS TGT Sınavı 2022, 29 Kasım 2022’de Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) modunda gerçekleştirildi. CBT’deki performansa bağlı olarak adaylar, TGT İngilizce , TGT Hintçe ve TGT Matematik pozisyonları için mülakat için 1:5 oranında kısa listeye alındı , TGT Bilim ve TGT Sosyal Bilimler
Aday, adayın Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) ve mülakat turunda aldığı puanlara sırasıyla %80 ve %20 ağırlık verilerek nihai başarı listesinin hazırlanacağını not edebilir.
İndirme: {link: NVS Sonucu 2022
Nasıl indirilir NVS TGT sonucu 2022?
1. Adım: navodaya.gov.in adresindeki NVS web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada, “TGT’lerin (İngilizce, Hintçe, Matematik, Bilim, Sosyal Bilimler) pozisyonu için mülakat için kısa listeye alınan adayların listesi ve Doğrudan İşe Alım Sürüşü 2022-23 kapsamındaki mülakat programı” yazan bağlantıya tıklayın. “
3. Adım: Ekranda NVS sonucu 2022’nin bir PDF’si açılır
4. Adım: Rulo numaranızı kontrol edin ve sonucu indirin
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu yazdırın

NVS TGT röportajı 2022
Kısa listeye kalan adaylar için TGT English mülakatı 13 Şubat 2023’te iki vardiya halinde başlayacaktır. İlk vardiya sabah 9:00’da, ikinci vardiya ise 13:00’te başlar. Adayların, ilgili TGT konuları için mülakatlarının kesin tarihini ve saatini doğrulamak için CBT sonuçlarını kontrol etmeleri önerilir.
“Mülakat turu için kısa listeye alınan tüm adaylar için mülakat davet mektupları/kabul kartları, ilgili adaydan kayıtlı bir e-posta ile gönderilecek/Mülakat davet mektubunu indirmek için bağlantı, duruma göre Samiti’nin web sitesinde sunulacaktır. olmak, ”resmi gönderiyi okur.
Bu duyuruda adı geçen adaya mülakat daveti gelmezse, 0120-2405969-73 Dahili numara(lar) ile iletişime geçebilir. 2040 ve e-posta: [email protected].

1. 2022 NVS TGT sonucunu nereden kontrol edebilirim?

Adaylar, TGT-2022 sonuçlarını navodaya.gov.in adresindeki resmi Navodaya Vidyalaya Samiti web sitesinde görüntüleyebilir ve indirebilirler.
  2. NVS ön yazısını nasıl indirebilirim?

Mülakat için kısa listeye giren tüm adaylara başvuru mektupları, ilgili adaydan kayıtlı bir e-posta ile gönderilecektir / başvuru mektubunu indirmek için bağlantı, duruma göre Samiti’nin web sitesinde sağlanacaktır.
  3. NVS Recruitment 2022 için seçim prosedürü nedir?

NVS Recruitment 2022, iki tur tarama içerir – Yazılı Sınav ve Mülakat. Yazılı sınav (CBT) için kısa listeye giren adaylar mülakat turuna çağrılacaktır.
  4. NVS’nin nihai liyakat listesini hazırlamak için kriterler nelerdir?

Adayın Bilgisayar Destekli Sınav (CBT) ve mülakattan aldığı puanlara sırasıyla %80 ve %20 ağırlık verilerek nihai başarı listesi hazırlanacaktır.
  5. NVS TGT mülakat turunun programı nedir?

NVS TGT English için mülakatlar 13 Şubat 2023’te başlıyor. Görüşmeler iki vardiya halinde gerçekleşir. İlk vardiya sabah 9’dan, ikincisi ise öğleden sonra 1’den. Adayların, görüşmenin tarihini ve saatini doğrulamak için kendi konularını kontrol etmeleri önerilir.