NVS Cevap Anahtarı 2022, navodaya.gov.in adresinde TGT gönderisi için yayınlandı, doğrudan bağlantı burada

ManK

New member
NVS cevap anahtarı 2022: Navodaya Vidyalaya Samiti TGT ve diğer muhtelif pozisyonlara doğrudan işe alım için cevap anahtarını yayınladı. Sınava giren adaylar, ön cevap anahtarını resmi web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir. navodaya.gov.de.
NVS TGT 2022 işe alım sınavı 28 Kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Adaylar, resmi portala “Yuvarlama Numarası” ve “Doğum Tarihi” bilgilerini girerek cevap anahtarına erişebilirler.

NVS TGT Doğrudan İşe Alım Cevap Anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
NVS TGT Doğrudan İşe Alım 2022 Cevap Anahtarı: Nasıl kontrol edilir?
1. Adım. navodaya.gov.in adresindeki NVS resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘İşe Alım’ bölümüne gidin ve ardından ‘Cevap Anahtarı’na tıklayın
3. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgileriyle oturum açın ve gönder’i tıklayın
4. Adım. NVS cevap anahtarınız ekranda açılacaktır.
5. Adım. Gelecekte kullanmak üzere cevap anahtarını kontrol edin ve indirin

Adaylar, geçici cevap anahtarından memnun olmayan adaylar için NVS’nin itiraz penceresini açtığını görebilir. Adaylar cevap anahtarına 10 Aralık 2022 saat 23:59’a kadar itiraz edebilirler.
Tarife TGT 2022 Cevap Anahtarı İtirazı
Duyuruya göre adaylar cevap anahtarlarına sadece resmi portal üzerinden itiraz edebilecek. Başka yollarla, örneğin e-posta/posta veya şahsen gönderilen yarışmalar kabul edilmeyecektir. Adayların, itiraz edilen soru başına 1000 Rs/- işlem ücreti ödemeleri gerekmektedir.