YENİ DELHİ: Ulusal Test Ofisi (NTA), aşağıdakiler için sınav tarihlerini yayınladı: OTOMATİKTüm Hindistan Giriş Sınavı (AIEEA 2023). Çeşitli tarım üniversitelerinde lisans ve lisansüstü programlara kabul edilmek isteyen adaylar, sınav takvimini resmi web sitesinden kontrol edebilirler. nta.ac.in.
Takvime göre, ICAR AIEEA 2023 sınavı 26 Nisan – 2 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) modunda yapılacaktır. Anket nesnel tiptedir ve çoktan seçmeli sorulardan (MCQ’lar) oluşur.
Adaylar, Ulusal Test Kurumunun 2023-24 akademik takvimi için JEE Main, NEET UG ve CUET gibi diğer önemli sınavların tarihlerini yayınladığını not edebilir.
NTA Sınav Takvimi 2023-24
NTA’nın ICAR AIEEA 2023 kayıt süreci ile ilgili ilerleyen günlerde bir duyuru yapması bekleniyor.Kayıt linki aktif hale getirildikten sonra adaylar aşağıdaki adımları izleyerek kendi kendine kayıt yaptırabilirler.
Farklı sınavlar için NTA Sınav Takvimi 2023-24’ü kontrol edin
AIEEA Kaydı 2023: Nasıl başvurulur
1. Adım: icar.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada ‘Yeni kayıt’a tıklayın
3. Adım: Kişisel ayrıntıları doldurun ve oturum açma ayrıntılarını oluşturun
Adım 4: Şimdi kayıt bilgilerinizle giriş yapın ve başvuru formunu doldurun
5. Adım: Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
6. Adım. Ayrıntıları gönderin ve devam edin
7. Adım: İleride başvurmak üzere onay sayfasının çıktısını alın
Hindistan Tarımsal Araştırma Konseyi (ICAR) Tarımda Tüm Hindistan Giriş Sınavı (AIEEA) 2023, Lisans[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)andDoctoralDegreeProgramsAICE-JRF/SRF(PhD)vandelCARfortheAcademicSession2023-24)içinNTAtarafındanyapılacaktır[AIEEA(UG)YüksekLisansAIEEA(PG)veDoktoraDereceProgramlarıAICE-JRF/SRF(PhD)ofthelCARfortheakademikoturum2023-24[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)enDoctoralDegreeProgramsAICE-JRF/SRF(PhD)vandelCARvoordeacademischezitting2023-24[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)andDoctoralDegreeProgrammesAICE-JRF/SRF(PhD)ofthelCARfortheacademicsession2023-24
Takvime göre, ICAR AIEEA 2023 sınavı 26 Nisan – 2 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) modunda yapılacaktır. Anket nesnel tiptedir ve çoktan seçmeli sorulardan (MCQ’lar) oluşur.
Adaylar, Ulusal Test Kurumunun 2023-24 akademik takvimi için JEE Main, NEET UG ve CUET gibi diğer önemli sınavların tarihlerini yayınladığını not edebilir.
NTA Sınav Takvimi 2023-24
NTA’nın ICAR AIEEA 2023 kayıt süreci ile ilgili ilerleyen günlerde bir duyuru yapması bekleniyor.Kayıt linki aktif hale getirildikten sonra adaylar aşağıdaki adımları izleyerek kendi kendine kayıt yaptırabilirler.
Farklı sınavlar için NTA Sınav Takvimi 2023-24’ü kontrol edin
AIEEA Kaydı 2023: Nasıl başvurulur
1. Adım: icar.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfada ‘Yeni kayıt’a tıklayın
3. Adım: Kişisel ayrıntıları doldurun ve oturum açma ayrıntılarını oluşturun
Adım 4: Şimdi kayıt bilgilerinizle giriş yapın ve başvuru formunu doldurun
5. Adım: Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
6. Adım. Ayrıntıları gönderin ve devam edin
7. Adım: İleride başvurmak üzere onay sayfasının çıktısını alın
Hindistan Tarımsal Araştırma Konseyi (ICAR) Tarımda Tüm Hindistan Giriş Sınavı (AIEEA) 2023, Lisans[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)andDoctoralDegreeProgramsAICE-JRF/SRF(PhD)vandelCARfortheAcademicSession2023-24)içinNTAtarafındanyapılacaktır[AIEEA(UG)YüksekLisansAIEEA(PG)veDoktoraDereceProgramlarıAICE-JRF/SRF(PhD)ofthelCARfortheakademikoturum2023-24[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)enDoctoralDegreeProgramsAICE-JRF/SRF(PhD)vandelCARvoordeacademischezitting2023-24[AIEEA(UG)PostGraduateAIEEA(PG)andDoctoralDegreeProgrammesAICE-JRF/SRF(PhD)ofthelCARfortheacademicsession2023-24