NTA, Delhi Üniversitesi Çeşitli Bildirimleri Kabul Kartı 2022’yi Yayınladı, Buradan İndirin

ManK

New member

bu Ulusal Test Ofisi (NTA) Delhi Üniversitesi için giriş kartlarını yayınladı Öğretim dışı çeşitli işe alım sonrası sınavlar. Sınavlar 18-21 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, adaylar giriş kartlarını resmi internet sitesinden indirebilirler. NTA. İşe alım kampanyası, aşağıdakiler gibi çeşitli öğretim dışı pozisyonlardaki 1145 boş pozisyonu doldurmak için yürütülmektedir: Yardımcı sicilStenographer, Junior Assistant, Telefon Operatörü, Junior İnşaat Mühendisi, Junior Elektrik Mühendisi, hintçe çevirmenkişisel asistan ve diğerleri.
Delhi Üniversitesi Öğretim Dışı Çeşitli İşe Alım Bildirimi 2021’de yayınlandı ve o zamandan beri adaylar hevesle sınavları bekliyor. İşe alım kampanyası ülke çapında çok sayıda başvuruyu cezbetti ve rekabetin şiddetli olması bekleniyor. Sınavlar çevrimiçi olarak yapılır ve adaylar sınırlı bir süre içinde çoktan seçmeli soruları cevaplamak zorundadır.
indirmek için izin kartı, adaylar NTA resmi web sitesini ziyaret etmeli ve Delhi Üniversitesi Öğretim Dışı Çeşitli İşe Alım Sonrası Sınavları için bağlantıya tıklamalıdır. Hesaplarına giriş yapmak için başvuru numaralarını ve şifrelerini girmeleri istenir. Giriş yaptıktan sonra adayın adı, fotoğrafı, sicil numarası, sınav merkezi ve sınav tarihi ve saati gibi bilgileri içeren giriş kartlarını indirebilirler.
Adayların Aadhaar Kartı, Seçmen Kimliği veya Pasaport gibi geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte sınav merkezine giriş belgelerini getirmeleri önemlidir. Giriş kartı ve kimliği olmadan sınava giremezler. Adayların ayrıca sınav giriş belgesindeki yönergeleri dikkatle okumaları ve sınav sırasında yerine getirmeleri gerekmektedir.
Şehir şeridini kontrol etmek için doğrudan bağlantı
Delhi Üniversitesi Öğretim Dışı Çeşitli İşe Alım Sonrası Sınavları İçin Kabul Kartı Nasıl İndirilir?
1. Adım: https://nta.ac.in/ adresindeki Ulusal Test Kurumu (NTA) resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2: Ana sayfadaki “Karta izin ver” bağlantısını tıklayın.
3. Adım: Sınav listesinden Delhi Üniversitesi Öğretim Dışı Çeşitli İşe Alım Sonrası Sınavını seçin.
Adım 4: Ekrana gelen giriş kutusuna başvuru numaranızı ve şifrenizi giriniz.
Adım 5: “Gönder” düğmesini tıklayın.
Adım 6: Erişim kartınız ekranda görünecektir.
7. Adım: Adınız, fotoğrafınız, sicil numaranız, sınav merkezi ve sınav tarihi ve saati gibi giriş kartındaki tüm detayları dikkatlice kontrol edin.
Adım 8: Erişim kartını indirin ve yazdırın.
Adım 9: İşe alım süreci tamamlanana kadar giriş kartını güvende tutun.
Not: Erişim haritasını indirirken sorun yaşıyorsanız, yardım için lütfen NTA Yardım Masası ile iletişime geçin. Sınav merkezine giriş kartınızı geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ile birlikte getirmeniz önemlidir, aksi takdirde sınava girmenize izin verilmeyecektir.