YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) NITTT 2023 puan kartı. Şubat 2023 Ulusal Teknik Öğretmen Eğitimi Girişimi Sınavına giren adaylar, ön puan kartlarını resmi web sitesi -nittt.nta.ac.in üzerinden kontrol edebilirler.
NITTT sınavı 4, 5, 11 ve 12 Şubat 2023 tarihlerinde günde iki vardiya şeklinde gerçekleştirildi. 1. vardiya sabah 10.00’dan 13.00’e ve 2. vardiya 14.30’dan 17.30’a kadar çalıştırıldı. Teste toplam 14204 aday kaydoldu ve bunların 13545’i NITTT 2023 sınavına girdi.
Resmi sonuç mesajını kontrol edinAdaylar başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler. NITTT Puan Kartı 2023. Aşağıda aynı zamanda doğrudan bir bağlantı da bulunmaktadır.
NITTT 2023 Puan Kartı Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. nittt.nta.ac.in
Adım 2: Ana sayfada “NITTT Şubat 2023 Sınavı için Puan Kartı İndir” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencerede başvuru numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
Adım 4: Sizin NITTT 2023 sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
NITT 2023
Doğrudan bağlantı: Puan kartını indir
Resmi duyuruda “Modül tamamlama sertifikası NITTT tarafından zamanı gelince verilecektir” yazıyor.
Daha fazla bilgi ve detay için adayların NTA NITTT resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
NITTT sınavı 4, 5, 11 ve 12 Şubat 2023 tarihlerinde günde iki vardiya şeklinde gerçekleştirildi. 1. vardiya sabah 10.00’dan 13.00’e ve 2. vardiya 14.30’dan 17.30’a kadar çalıştırıldı. Teste toplam 14204 aday kaydoldu ve bunların 13545’i NITTT 2023 sınavına girdi.
Resmi sonuç mesajını kontrol edinAdaylar başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler. NITTT Puan Kartı 2023. Aşağıda aynı zamanda doğrudan bir bağlantı da bulunmaktadır.
NITTT 2023 Puan Kartı Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. nittt.nta.ac.in
Adım 2: Ana sayfada “NITTT Şubat 2023 Sınavı için Puan Kartı İndir” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencerede başvuru numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
Adım 4: Sizin NITTT 2023 sonucu ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.

NITT 2023
Doğrudan bağlantı: Puan kartını indir
Resmi duyuruda “Modül tamamlama sertifikası NITTT tarafından zamanı gelince verilecektir” yazıyor.
Daha fazla bilgi ve detay için adayların NTA NITTT resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.