NIOS Class 10, 12 Hall Ticket 2023 sdmis.nios.ac.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member

NIOS Giriş Kartı 2023: Ulusal Açık Öğretim Enstitüsü, 10. ve 12. sınıf 2023 için NIOS giriş biletini yayınladı. Adaylar, uygulamalı sınav giriş biletinin şu adresteki resmi web sitesinde yayınlanacağını unutmamalıdır: sdmis.nios.ac.in.
Adaylar, NIOS giriş kartını resmi portalda ‘Rulo Numaralarını’ girerek indirebilirler. Adaylar, salon biletinin yalnızca Mart/Nisan 2023 kamu sınavı için sınav ücretini ödediyseniz ve fotoğrafınız NIOS’ta mevcutsa indirilebileceğini dikkate alabilir. Eksik bir fotoğraf nedeniyle etkinlik biletiniz oluşturulmadıysa, lütfen hemen Bölge Merkezinizle iletişime geçin.
İndirme: {link: NIOS Sınıf 10, 12 Giriş Kartı 2023
NIOS 10., 12. Salon Bileti 2023 nasıl indirilir?
1. Adım. sdmis.nios.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Sınav ve Sonuçlar’a gidin ve ‘Sınav’ı seçin
3. Adım. Şimdi ‘Pratik Salon Bileti İndir’ yazan bağlantıya tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, rol numaranız ve dersinizle giriş yapın
Adım 5. NIOS oda biletiniz ekranda açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını indirin ve yazdırın

Programa göre, NIOS Sınıf 10, 12 Nisan-Mayıs Sınavları 2023, 6 Nisan – 8 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınavlar, 14:30 – 17:30 saatleri arasında tek vardiyada yapılacaktır veya 2: 30:00 – 16:30. Adayların sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini yanlarında bulundurmaları önerilir.