Nihai Sonuç SSC CGL 2021 ssc.nic.in’de açıklandı, buradan indirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Personel seçme komitesi Nihai sonuç SSC CGL 2021 bugün, 17 Mart 2023. Yüksek lisans düzeyinde birleştirilmiş sınav veya SSC CGL 2021. Adaylar sonuçlarını ssc.nic.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler.
Resmi duyuruya göre, adaylık için toplam 7541 aday geçici olarak önerildi. Adaylar, sonucu çevrimiçi olarak indirmek için adım adım kılavuzu takip edebilir ve ayrıca makalenin altında bir sonuç PDF’i bulabilirler.
bu SSC CGL 2021 Beceri Testi 4 Ocak ve 5 Ocak 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Bunun sonuçları, liyakat listesi ve sınırı ile birlikte SSC web sitesinde mevcuttur.
Kullanıcı departmanları tarafından bildirilen farklı pozisyonlar için kısa listeye alınan adayların kategori bazında ve posta dökümü ve her pozisyon için en son kısa listeye alınan adayların ayrıntılı bir kesinti listesi de yayınlandı.
SSC CGL 2021 Nihai Sonuç Bildirimi

SSC CGL 2021 Final Sonucu Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ssc.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, aşağıdakiler için mevcut bağlantıya tıklayın: SSC CGL nihai sonucu 2021.
3. Adım: Bir PDF dosyası açılacak, sonucu kontrol edin.
Adım 4: Nihai SSC CGL liyakat listesini kontrol edin.
Adım 5: Sayfayı indirin ve daha fazla referans için bir çıktı alın.
SSC CGL Nihai Sonucu 2021’i buradan kontrol edin
Junior İstatistik Asistanı (JSO)
İstatistik araştırmacısı Gr.II (SI)
AAO’lar, JSO ve SI dışındaki mesajlar
Denetim Görevlisi Yardımcısı ve Hesaplar Görevlisi Yardımcısı (AAO’lar)
Seçilen ve başarısız olan adayların detaylı rakamlarının 23 Mart 2023 tarihinde Komisyonun internet sitesinde yayınlanacağı belirtilebilir. Rakamlar 6 Nisan 2023 tarihine kadar portalda yer alacaktır.
Daha fazla ayrıntı için, adayların SSC web sitesini takip etmeleri tavsiye edilir.