NID DAT Giriş Kartı 2023: Ulusal Tasarım Enstitüsü (NID) için giriş biletlerini serbest bırakması planlanıyor. Tasarım yetenek testi (DAT) 2023 Hazırlık Sınavı yarın, 2 Ocak 2023. Yayınlandıktan sonra, sınava başvuran adaylar giriş kartını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: Kayıtlar.nid.edu.
Programa göre NID, Tasarım Yetenek Testini aşağıdakiler için yürütecektir: B.Des. & M.Des. 8 Ocak 2023 tarihinde. Kabul kartının duyurulmasından sonra adaylar, kayıtlı e-posta kimliklerini, doğum tarihlerini ve şifrelerini resmi NID portalına girerek basitçe indirebilirler.
NID DAT 2023 Prelims Kabul Kartı Nasıl İndirilir
1. Adım. Admissions.nid.edu adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “Önemli Güncellemeler” sekmesine gidin
Adım 3. Erişim kartını indirmek için bağlantıya tıklayın
4. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin
Adım 5. Salon biletiniz ekranda açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını indirin ve yazdırın
NID TARİHİ Seçim süreci
NID’deki tüm programlara kabul, adayların Tasarım Yetenek Testlerinin iki aşamasındaki – DAT Prelims ve DAT Mains – performansına bağlıdır. Bu sınavların amacı adayların bilgi, beceri ve davranışsal yeteneklerini ölçmektir.
Programa göre NID, Tasarım Yetenek Testini aşağıdakiler için yürütecektir: B.Des. & M.Des. 8 Ocak 2023 tarihinde. Kabul kartının duyurulmasından sonra adaylar, kayıtlı e-posta kimliklerini, doğum tarihlerini ve şifrelerini resmi NID portalına girerek basitçe indirebilirler.
NID DAT 2023 Prelims Kabul Kartı Nasıl İndirilir
1. Adım. Admissions.nid.edu adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “Önemli Güncellemeler” sekmesine gidin
Adım 3. Erişim kartını indirmek için bağlantıya tıklayın
4. Adım. Yeni bir sayfa açılacak, kimlik bilgilerinizi girin
Adım 5. Salon biletiniz ekranda açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere kabul kartını indirin ve yazdırın
NID TARİHİ Seçim süreci
NID’deki tüm programlara kabul, adayların Tasarım Yetenek Testlerinin iki aşamasındaki – DAT Prelims ve DAT Mains – performansına bağlıdır. Bu sınavların amacı adayların bilgi, beceri ve davranışsal yeteneklerini ölçmektir.