Newcastle beşinci sıraya yükselirken Miguel Almiron zaferi garantiledi | futbol haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: miguel almiron Newcastle United, Wolverhampton Wanderers’ı 2-1 yendi. Premier Lig Pazar günü. Bu, Almiron’un Aralık ayından bu yana tek ikinci golüydü.
Menajer Eddie Howe tarafından başlangıç dizilişinde bırakılan Almiron, 68. dakikada şansını yakaladı ve 11 dakika sonra güzel bir golle golünü atarak Newcastle’a altı maçta birinci lig galibiyeti verdi.
Alexander Isak’ı imzalayan kulüp rekoru, Newcastle’ı 26. dakikada güçlü bir kafa vuruşuyla öne geçirmişti, ancak daha önce kaleci Nick Pope’un ceza sahasında Raul Jimenez’i devirmesinin ardından 10 kişiye düşmedikleri için şanslı olabilirler.
Wolves’un hüsrana uğramasına ek olarak, Pope birkaç yüksek kaliteli kurtarış yaptı ve Daniel Podence direğe bir şut attı.

kriket maçı

Ancak Kieran Trippier’in topu uzaklaştırmaya çalışırken yaptığı bir kayma, yedek oyuncu Hwang Hee-chan’a 70. dakikada en kolay bitişi sağladığında misafir takım eşitliği sağladı.
Newcastle galibiyete tutundu ve Liverpool’u 25 maçta 44 puanla geçmelerini sağladı – Tottenham Hotspur’un dört gerisinde iki maç kaldı.
Wolves 13. sırada yer alıyor ancak küme düşme bölgesinin sadece üç puan üzerinde.
Paraguaylı Almiron sezonun başlarında gol atmayı bırakamadı, ancak son zamanlarda goller kurudu.
Ancak, Joe Willock’tan bir pasla oynandıktan sonra kıvrılmış bir bitişle forma girdi.
Başka bir Newcastle forvet oyuncusu olan Callum Wilson’a tercih edilen Izak, Wolves’u zaman zaman yorulmak bilmeyen bir gösteriyle perişan halde bıraktı ve çok paralı Real Sociedad’dan hareketinden bu yana dokuz lig maçında dördüncü golüyle ödüllendirildi.
Trippier’in ortasında harika bir bağlantı kuran Izak, “Bir süredir oynamak istiyordum ama bu bana biraz yakıt veriyor ve bugün başlayıp üç puan aldığım için mutluyum,” dedi.
“Sabırlı olmalıydım ama çok çalıştım. Bugün onun (Trippier) asistanım olduğu için mutluydum. Harika bir atış ve iyi bir kafa vuruşuydu.”
Newcastle, Izak’ın golüyle enerji topladı ve ilk yarıdan önce Wolves’un golünü bombaladı, Bruno Guimaraes yakın mesafeden üst direğe yöneldi.
Kurtlar ikinci yarıda etkileyiciydi ve Pedro Neto, Papa’dan sert bir serbest vuruştan keskin bir kurtarış yaptı.
Trippier’in talihsiz kayması, kendi tarafına puanlara mal olmuş gibi görünüyordu, ancak Almiron’un sezondaki on birinci golü, kızarmasını kurtardı.
Ancak Wolves, 20. dakikada Pope’un topa vurduğu ve Jimenez’in topu çalmak için sıkıştırdığı ve ardından kaleci tarafından sıkıştırıldığı ana atıfta bulunacak.
Ancak hakem Andy Madley şaşırtıcı bir şekilde harekete geçmedi.
Wolves patronu Julen Lopetegui Sky Sports’a “Benim için bir penaltı almalıydık. Hakem konusunda çok şanssızız” dedi.
(Reuters’in katkısıyla)