NEET UG 2023 Kayıt yakında neet.nta.nic.in adresinde başlayacak, Ayrıntıları Buradan Kontrol Edin

ManK

New member

NEET HALI Kayıt 2023: Ulusal Test Kurumunun yakında başlaması bekleniyor NEET UG 2023 Kaydı işlem. Kaydın açıklanmasının ardından tıbbi giriş sınavına hazırlanan adaylar, başvuru formunu doldurarak resmi internet sitesindeki başvuru formunu gönderebilirler. neet.nta.nic.in.
Raporlara göre, NTA’nın NEET UG 2023 kaydını 5 Mart 2023 tarihinden itibaren başlatması muhtemel. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yok. Takvime göre, NEET UG Sınavı 2023 7 Mayıs 2023’te yapılacaktır. Her yıl binlerce öğrenci, çeşitli lisans programlarına kabul için Ulusal Uygunluk Cum Giriş Sınavına (NEET) girmektedir.
eğitimsel yeterlilik
12. sınıfı geçen veya bu yıl 12. sınav kuruluna biyoloji, kimya ve fizik konularıyla girecek olan öğrenciler NEET UG sınavına girmeye hak kazanırlar.
Yaş sınırı
Adayların sınav yılının 31 Aralık tarihi itibariyle en az 17 yaşında olmaları gerekmektedir. Sınav için üst yaş sınırı yoktur.

NEET UG Kayıt 2023 duyurusunu takiben öğrenciler, başvuru formlarını göndermek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.
Nasıl NEET UG 2023’e kaydolun?
Adım 1. adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. neet.nta.nic.in
2. Adım. Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
Adım 3. Şimdi tıklayın NEET UG 2023 kayıt bağlantısı
Adım 4. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz, kendinizi kaydettirin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 5. Aynı bilgilerle oturum açın ve başvuru formunu doldurun
Adım 6. Gerekli belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
7. Adım. Kayıt formunu gönderin ve indirin
Adım 8. İleride başvurmak için bunun bir çıktısını alın
Ulusal Uygunluk Cum Giriş Testi, NEET UG 2023, MBBS/ BDS/ BAMS/ BSMS/ BUMS/ BHMS ve diğer lisans derecelerine kabul için birleşik bir giriş sınavı olarak Ulusal Test Kurumu (NTA) tarafından 13 dilde kalem ve kağıt modunda yapılır. tıpta dereceler.