NEET UG 2022 Danışmanlık: Mop-Up yuvarlak koltuk tahsisi sonucu bugün mcc.nic.in’de

ManK

New member
NEET UG 2022 Rehberi: Tıbbi Danışmanlık Komitesi (MCC), 7 Aralık 2022 tarihinde NEET UG Mop-Up turu için ön tahsis sonucunu açıklıyor. Serbest kaldıktan sonra, mop-up turu danışmanlığına başvuran adaylar, koltuk tahsis durumunu şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilirler: mcc.nic.in.
Takas Turu için kayıtlar 28 Kasım – 2 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yer tahsisi sonucunun açıklanmasının ardından, uygun adayların kabullerini onaylamak için atanan koleje gelmeleri gerekir. Adaylar, atanan koleje 8 Aralık – 12 Aralık 2022 tarihleri arasında rapor verebilirler.
NEET UG Mop-up yuvarlak koltuk tahsisi listesi, NEET UG liyakatine, koltuk mevcudiyetine ve adaylar tarafından doldurulmuş seçeneklere göre hazırlanır.
Sonuçların açıklanmasından sonra, adaylar sonraki adımları takip ederek NEET Mop-up turu tahsis listesine erişebilirler.
NEET UG 2022 Mop-Up Round Sonucu: Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. MM’nin resmi web sitesini ziyaret edin: mcc.nic.in
Adım 2. NEET UG 2022 takas turunun geçici sonucu için ana sayfadaki bağlantıya tıklayın
Adım 3. NEET UG 2022 temizleme turunun sonucu ekranda görünecektir
Adım 4. Daha fazla referans için indirin ve yazdırın

MCC, kabul edilmek isteyen adaylar için NEET UG 2022 sınavını yürütür MBBSDevlet ve merkez üniversitelerinde BDS ve BSc Hemşirelik programları.