NEET PG kaydı 2023: Ulusal Tıp Bilimleri Muayene Kurulu (NBEMS) çevrimiçi kaydı kapatır NEET PG 2023 bugün, 12 Şubat 2023. Başvuru formunu teslim etmeyen adayların, son başvuru tarihi bitmeden önce resmi web sitesinde kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. nbe.edu.in.
Adaylar, NEET PG için orijinal kayıt penceresinin 7 Ocak – 27 Ocak 2023 arasında olduğunu not edebilirler. Ancak NBEMS, staj tamamlama için son tarihin uzatılmasının 11 Ağustos olarak belirlenmesinin ardından 9 Şubat’ta kayıt penceresini yeniden açtı.
Takvime göre NEET PG düzeltme penceresi 14-17 Şubat 2023 tarihleri arasında aktiftir. NEET PG sınavı 5 Mart 2023’te yapılacaktır. Sınava giriş kartı ise 27 Şubat’ta yayınlanacaktır.
Başvurunuzu buraya gönderin: NEET PG Kaydı 2023
Nasıl NEET PG’ye kaydolun 2023?
1. Adım: nbe.edu.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada NEET PG’ye tıklayın ve kayıt için mevcut bağlantıyı seçin
3. Adım: Şimdi kaydolun ve NEET başvuru formunu doldurun
4. Adım: Gerekli belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
5. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını gönderin ve indirin
Adaylar NEET PG sınavının 5 Mart 2023 tarihinde yapılacağını belirtebilirler. Sağlık Bakanı, Mansukh Mandaviya bunu 10 Şubat 2023 Cuma günü Lok Sabha’da doğruladı.
Mandaviya, “Sınav 5 Mart’ta yapılacak ve bu beş ay önce duyurulmuştu. Giriş sınavına girmesi gereken öğrenciler şimdiden hazırlanıyor” dedi.