Neden? Deli Slavia'ya döner, onu formanın görüntülemesinde imzaladı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Fildişi Sahili'nin eski bir temsilcisi olan Deli, dört yıl sonra Slavia'ya geri döner ve Yunan Asteras Trablus'tan gelir.

Doğru doğaçlama bir defile gösteren New Jersey'de doğruladığı ikinci lig rezervinde akıl hocasının rolünü yerine getirecek.

“Bu iyi ahbap!” seyirciler tarafından güldü.

Zaten Perşembe günü, kulüp yeni Slavia D'Idjan olarak adlandırılan Ivory Sahili'nin başkentindeki Deli Kulübü ile işbirliğini duyurdu. Bu yüzden Deli Prag'a gitti.

“Birincisi, herkese teşekkür etmek istiyorum, tepkiler harikaydı, ülkemde bile, insanlar nasıl yapabileceğini görmeyi dört gözle bekliyorlar. Umarım Slavia'ya yardım edecek bir şeyler inşa ediyoruz çünkü Çek Cumhuriyeti, Slavia ve Shine'a gelebilecek birçok harika yetenekimiz var.”

Rezervde, Mark Suchý ve Tomáš Necid ile birlikte, yetişkin futbol girişi ile genç yeteneklere yardım etmesi gereken deneyimli liderlerden biri olacak. Son yıllarda Milan Škoda ve Michal ŠVEC aynı rolleri oynadı.

Deli, Eden'deki hayranların ve takım arkadaşlarının kardeşi kardeşi Slav favorilerinden biridir. Eden'de üç şampiyonluk şampiyonluğu kazandı ve üç kez ev kupası kazandı, Avrupa Kupalarında büyük maçlar yaşadı, liderlerden biriydi.

“Kim bilir, belki de A'dan oynayacak,” diye belirtti říha Cuma günü.

Deli Slavia için 144 maç oynadı, 2019 yazında Belçika, Bruges'e gitti, ancak bir buçuk yıl sonra altı aylık bir konuk için Eden'e döndü. Daha sonra Türk kulüplerinde çalıştı ve yukarıda bahsedilen Yunan Trablus'ta çalıştı. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde Sparta, české Budějovice ve Příbram'dan geçti.

Şimdi yine Slavia.