NCHMCT, Kütüphane ve Çalışma Materyalleri Portalını Açıkladı

ManK

New member
YENİ DELHİ: Ulusal Otel Yönetimi ve İkram Teknolojisi Konseyi, bir kütüphane web portalını tanıttı ve çalışma materyalleri Turizm Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, eğitimi daha da iyileştirmek için çevrimiçi kaynakların kullanılabilirliğini artırmak için. bu NCHMCT ülke genelinde 90’dan fazla kurum aracılığıyla konaklama yönetimi kursları vermek için Turizm Bakanlığı’na bağlı üst düzey bir ulusal düzey kuruluştur.
Konsey Başkanı ve Birlik Turizm Sekreteri Arvind Singh, yönetim kurulu toplantısında portalı ulusa adadı ve bu kaynakların yazılı, sesli ve görüntülü gibi çeşitli formatlarda kullanıma sunulmasının konaklama sektöründe kaynak kullanılabilirliğini kolaylaştırmaya büyük katkı sağlayacağını söyledi.
NCHMCT kurulu ayrıca, aşçılık kolejlerinden bayılanların, örneğini takiben uygulanan NHTET’e (Ulusal Otelcilik Öğretmenleri Uygunluk Testi) katılmasına izin verme kararı aldı. UGC Ağı Ağırlama ortamlarında eğitim alanında kariyer yapmak isteyenler için test edin.
Bakanlık yaptığı açıklamada, bu çabanın konaklama işletmelerinde yüksek eğitim standartlarını korumak olduğunu söyledi.
Konsey CEO’su Gyan Bhushan ve diğer yönetim kurulu üyeleri ve Konsey yetkilileri, 8 Aralık’ta portalın açılışına katıldı.
Otelcilik sektöründeki COVID-19 salgını sonrası patlamanın, NCHMCT çatısı altındaki otel işletmeciliği enstitülerinden geçişler için turizm ve konaklama sektöründe bu tür fırsatların istihdam edilebilirliği ve mevcudiyeti için cesaret verici olduğunu da sözlerine ekledi.
Saygın bir otel zincirleri grubundan 2. ve 3. kademe şehirlere gelen yeni oteller ve mülkler ile perakende, hastaneler, alışveriş merkezleri vb. konaklamayla ilgili diğer sektörlerdeki işe alımlardaki artış da gelecekte otelden ayrılmalar için cesaret verici yönler. otel yönetiminden yapılan açıklamada;
Pandemi sırasında yaşanan acıların ardından, yaklaşan akademik oturum, taşıyıcılar için tercih edilen bir seçenek olarak konaklama ve turizme daha fazla ilgi gösterilmesiyle ilgili.
Buna göre, bakanlığın ve akademik organları NCHMCT, Indian Institute of Travel and Tourism Management (IITTM) ve Indian Culinary Institute’un (ICI) çabalarının bu hedefi karşılamayı hedeflediği belirtildi.