Münih'te Octagon: Poppeck Knocited Langer, Çekler Solívka ve Mudroch başarılı oldu

QasiM

Global Mod
Global Mod
Sert sağ kanca, pazı sıkma ve ağa atlayın. Oktagon 71'in ana maçındaki poppeck, 1. turda kutlayabilir. Açık hakimiyet. Önemli grevler? 15: 0. Ve sonra Ko geldi.

“Dahası, Münih'te, memleketim Münih'te. Belki de Kasım ayında turnuvada göreceğiz,” Poppeck'in Langer'e iki yıl önce kaybeden mikrofonu. Şimdi Revanš geldi.

“Onu çeneye vurdum ve sonra sona erdi. Sanırım sekizgende yarı ağır ağırlıkta teknik olarak en iyisiyim.”

Prag Eden'in önünde büyük bir üst üst oldu. Evet, başka bir Oktagon turnuvası 14 Haziran'da Prag, Vršovice'deki Slavia Futbol Stadyumu'nda gerçekleşecek. Çekiliş, Karlos Vémola ve Attila Végh ile Patrik Kincl ve Machmud Muradov'un çatışması arasındaki üçüncü veda mücadelesi.

Ama Münih'e geri dönün, yerli ritimlerin yanı sıra İrlandalıların yönettiği. Snema Rock'ın Britter, Attil Korkmaz'a karşı puanları başardı, daha sonra turnuvanın ana ön planında başka bir IR Denis Frimpong kazandı. Yurtiçi Aryianna Topajae sol arkayı disport etti ve hakem maçı sona erdirdi.

Çek savaşçılarının ilki oynamaya gitti Jan Malach. Ancak, hızla komuta ediyordu. Malach'ın dediği gibi 33 yıllık “Kuzey Kralı”, 1. turda ev Alman endrita brajshori için yeterli değildi. Benzer şekilde, başka bir Çek ortaya çıktı Jakub Dohnal, açılış turunda bir knocaut yakaladı. Brezilyalı Wanderley Junior, önceki maçta şiddetli bir Eskijev ile rahatsız oldu, ancak Dohnal Sovereign'a karşı yaptı.

Ancak diğer dayak zaten başarılı oldu. İTİBARENÇorba Günü Bir buçuk yıldan fazla bir süredir maçı yoktu, sağlıkla savaştı. Pnömoni, diğer eğitim dozları, çökme. Geçen yılın sonunda geri dönmesi gerekiyordu, ama beden hala buna karşıydı. Sadece Münih'teydi, burada Türk kökleri olan bir Alman olan Harun Uzuna. Peter Gabal Alman Elias Jakobi umuduna tırmandı ve başardı Tomáš Mudrochyeni bir sekizgen keşfi.

Tomáš Mudroch başka bir hızlı KO gösterdi:

Mudroch'un arkadaşlarının maçlarının çok kısa olduğundan, sıçrayamadıklarından şikayet ettikleri söyleniyor. Bu sefer bile onu övmüyor. Örgülerle Çek iki dakika sonra tam sağ kancaya çarptı ve rakibi Ozan Aslander zar zor nefes aldı. “Bir dahaki sefere Çek Cumhuriyeti'nde bir maç istiyorum” dedi.

Ve kesinlikle onu hak ediyor.

Octagon'da iki maç, iki galibiyet. Peki bundan sonra ne gelecek?