YENİ DELHİ: Haryana Okul Eğitim Kurulu (BSEH) MSMSS 2023 erişim kartı bugün, yani 23 Ocak 2023. 6. ve 9. sınıf öğrencileri için Mukhyamantri Saksham Başarıya Dayalı Burs Programı salon biletleri yayınlandı. Resmi web sitesi bseh.org.in’den indirilebilirler.
Adayların internet üzerinden giriş kartını indirebilmeleri için kendi adları ve babalarının adlarının birleşimiyle resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir. Salon biletine direkt erişim için aşağıda direkt link paylaşılmıştır.
Bildirimi buradan okuyun
MSMSS sınavı 29 Ocak 2023 tarihinde Haryana eyaletindeki 81 sınav merkezinde yapılacaktır. Sınav 11.00-13.30 saatleri arasında yapılacaktır.
Resmi duyuruya göre, adayların Haryana’larına yeni bir vesikalık fotoğraf yapıştırmaları gerekmektedir. MSMSS Kabul Kartı 2023. Aynısı, okul müdürü tarafından doğrulanmalı ve sınav merkezinde gözetmenlere ek bir onaylı fotoğraf sağlamalıdır.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
MSMSS 2023 Erişim Kartı Nasıl İndirilir?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. bseh.org.in
Adım 2: Ana sayfada, MSMSS Sınavı Ocak 2019 Erişim Kartını İndir’e tıklayın. 2023.
Adım 3: Yeni bir web sayfası açılacak, kimlik bilgilerinizi giriniz.
Adım 4: MSMSS erişim kartınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: İndirin ve daha fazla ihtiyaç için bir kağıt kopyasını saklayın.
Raporlara göre, 6. Sınıf sınavlarına toplam 11814 aday, 9. Sınıf sınavlarına ise 11354 aday girecek.