MPSC SI 2023 2. Aşama Mülakat Tarihleri mpsc.gov.in’de Yayınlandı, Mülakat Takvimini Buradan Görüntüleyin

ManK

New member

MPSC Polis SI 2023: Maharashtra Kamu Hizmeti Komisyonu (MPSC), Polis Alt Müfettişi için Maharashtra Alt Hizmetler Ana Sınavı – 2020’nin mülakat programını yayınladı. Mülakat turu için kısa listeye giren adaylar, mülakat tarih ve saatlerini şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir: mpsc.gov.de.
MPSC Police SI Faz-II mülakat turları, Yashwantrao Chavan Academy of Development Administration (YASHADA), Rajbhavan Complex, Baner Road, PUNE – 411007 adresinde yapılacaktır. Programa göre, mülakatlar 17, 23 ve 24 Mart tarihlerinde yapılacaktır. , 2023 tek vardiyada – sabah 8:00’den itibaren.

Başvuru hakkı kazanan adaylar MPSC SI Konuşma Turu kabul kartlarını resmi web sitesinden indirebilirler.

İndirme: {link: MPSC SI Faz II Mülakat Kabul Kartı 2023
Nasıl indirilir MPSC SI Mülakat Takvimi 2023?
1. Adım. mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “En son güncellemeler” bölümüne gidin
3. Adım. Şimdi “Adv.260/2021 Maharashtra Alt Hizmetler Resmi Gazetede Yayınlanmayan Grup B Ana Sınavı 2020-Polis Yardımcı Müfettişi-Mülakat Programına İlişkin Duyuru – Aşama II” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Ekranda uygun adayların adlarıyla birlikte görüşme programının bir PDF dosyası açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Daha fazla bilgi için, adaylara Maharashtra Kamu Hizmeti Komisyonu’nun mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini kontrol etmeleri tavsiye edilir.