MPSC Grup C Ana 2022 Son Cevap Anahtarı mpsc.gov.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member
MPSC Grup C 2022: Maharashtra Kamu Hizmeti Komisyonu, MPSC için nihai cevap anahtarını yayınladı Ana grup C sınav 2022. Sınava giren adaylar, son cevap anahtarını adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir. mpsc.gov.in.
MPSC 17 Eylül 2022 tarihinde Sanayi Müfettişi pozisyonu için C Grubu Anadal Sınavını gerçekleştirmiştir. Sınavın geçici cevap anahtarı daha önce yayınlandı. Cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar sorulara itiraz etme imkanına sahipti.
Seçici Kurul adayların itirazlarını değerlendirdikten sonra kesin cevap anahtarını yayınladı.
MPSC Ana 2022 Son Cevap Anahtarını indirmek için doğrudan bağlantı
MPSC Grup C final cevap anahtarı 2022: Nasıl indirilir
1. Adım. mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Aday Bilgileri’ne gidin ve ‘Sınavın Cevap Anahtarları’na tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “Adv.No.62/2022 Maharashtra C Grubu Hizmetler Ana Sınavı 2021-Sanayi Müfettişi Belgesi 2-Son Anahtar” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Ekranda nihai cevap anahtarının bir PDF’si görünecektir.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Daha fazla bilgi için, adayların mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret etmeleri tavsiye edilir.