MPSC Engineering Services 2021 Son Cevap Anahtarı Yayınlandı, Buradan İndirin

ManK

New member

MPSC Son Cevap Anahtarı 2023: Maharashtra Kamu Hizmeti Komisyonu (MPSC), şu soru için nihai cevap anahtarını yayınladı: Maharashtra Elektrik Mühendislik Hizmetleri Ana Sayfası Sınav-2021. Elektrik Mühendisliği Hizmetleri için Kağıt-I ve Kağıt-II Sınavına giren adaylar, cevap anahtarını adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilirler. mpsc.gov.de.
MPSC 29 Ekim 2022’de Maharashtra Elektrik Mühendisliği Hizmetleri Ana Sınavını gerçekleştirdi. Daha önce, MPSC Şebeke sınavı için geçici cevap anahtarı yayınlandı ve cevap anahtarından memnun kalmayan adaylar, temsillerini komiteye gönderme seçeneğine sahipti. Seçim komitesi, adayların zorluklarını inceledikten sonra nihai cevap anahtarını yayınladı.

Adaylar başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler. MPSC Mühendislik Hizmetleri Son Cevap Anahtarı 2023.
En son cevap anahtarını indirin: MPSC Mühendislik Hizmetleri 2023
MPSC Engineering Services Final Cevap Anahtarı 2023 Nasıl İndirilir
2. Adım. mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “En son güncellemeler” bölümüne gidin
3. Adım. “İlan No. 065/2022 Maharashtra Elektrik Mühendisliği Hizmetleri Temel Sınavı 2021 – Kağıt 1 ve Kağıt II – Son Cevap Anahtarı” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Ekranda MPSC son cevap anahtarının bir PDF dosyası açılacaktır.
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Daha fazla bilgi için, adayların mpsc.gov.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.