Sağlık memuru alımı 2023: Madhya Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (MPPSC) Madhya Pradesh Sağlık ve Aile Refahı Departmanı Sağlık Görevlisi alımı için bir duyuru yayınladı. İlgilenen adaylar, uygunluk kriterlerini ve diğer önemli işe alım ayrıntılarını buradan veya resmi web sitesinde kontrol edebilir. mppsc.mp.gov.in.
İşe alımlar için online kayıt süreci 20 Ocak 2023 tarihinde başlayacaktır. Açık pozisyonlar için başvuru formunun iletilmesi için son tarih 19 Şubat 2023’tür. Hizmet komitesi 25 Ocak – 21 Şubat 2023 tarihleri arasında başvuru düzeltme penceresini açacaktır.
MPPSC toplamı doldurmayı hedefliyor 1456 tıbbi memur pozisyonu bu işe alım kampanyası aracılığıyla.
Yaş sınırı
Başvuru sahibi, 1 Ocak 2023 tarihinde 21 ila 40 yaşında olmalıdır.
MPPSC Sağlık Görevlisi İşe Alımı 2023 için Bildirimi Kontrol Edin
eğitimsel yeterlilik
Başvuru sahipleri, Hindistan Tıp Konseyi tarafından tanınan MBBS derecesine veya eşdeğer niteliklere sahip olmalıdır.
Başvuru ücreti
Rezervasyonsuz kategorisine ait adayların 500 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ayrılmış kategorilerden adayların 250 Rs ücret ödemeleri gerekir.
nasıl başvurulur MPPSC Sağlık Görevlisi 2023
1. Adım. mppsc.mp.gov.in adresindeki MPPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Tıbbi Görevliye kaydolmak için bağlantıya tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
4. Adım. Gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 5. Sınav ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
İşe alımlar için online kayıt süreci 20 Ocak 2023 tarihinde başlayacaktır. Açık pozisyonlar için başvuru formunun iletilmesi için son tarih 19 Şubat 2023’tür. Hizmet komitesi 25 Ocak – 21 Şubat 2023 tarihleri arasında başvuru düzeltme penceresini açacaktır.
MPPSC toplamı doldurmayı hedefliyor 1456 tıbbi memur pozisyonu bu işe alım kampanyası aracılığıyla.
Yaş sınırı
Başvuru sahibi, 1 Ocak 2023 tarihinde 21 ila 40 yaşında olmalıdır.
MPPSC Sağlık Görevlisi İşe Alımı 2023 için Bildirimi Kontrol Edin
eğitimsel yeterlilik
Başvuru sahipleri, Hindistan Tıp Konseyi tarafından tanınan MBBS derecesine veya eşdeğer niteliklere sahip olmalıdır.
Başvuru ücreti
Rezervasyonsuz kategorisine ait adayların 500 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ayrılmış kategorilerden adayların 250 Rs ücret ödemeleri gerekir.
nasıl başvurulur MPPSC Sağlık Görevlisi 2023
1. Adım. mppsc.mp.gov.in adresindeki MPPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, Tıbbi Görevliye kaydolmak için bağlantıya tıklayın
3. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
4. Adım. Gerekli tüm belgeleri yükleyin
Adım 5. Sınav ücretini ödeyin ve formu gönderin
6. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın