MPPSC MO Kaydı 2023: 1456 Sağlık Görevlisi Pozisyonları için Başvuru Süreci Başlıyor, Buraya Başvur

ManK

New member

Sağlık memuru 2023: Madhya Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (MPPSC) 20 Ocak 2023 tarihinde Madhya Pradesh Halk Sağlığı ve Aile Refahı Departmanı Tıbbi Görevlisi pozisyonu için adayların işe alınması için çevrimiçi başvuru sürecini başlattı. Uygun adaylar, Komisyonun resmi web sitesinde kayıt olabilir ve başvuru formunu şu adreste gönderebilir: mppsc.mp.gov.in.
Adaylar, çevrimiçi kayıt işleminin Madya Pradeş Sağlık Memuru 2023 19 Şubat 2023 saat 12:00’ye kadar açık kalacaktır. MO işe alım başvurusu düzeltme penceresi 25 Ocak 2023’ten 21 Şubat 2023’e kadar açıktır. Bu işe alım kampanyasıyla MPPSC, Sağlık Memuru pozisyonu için toplam 1456 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.
Önemli veriler

hayırEtkinlikTarih
1Başvuru sürecinin açılması20 Ocak 2023
2Başvuru sürecinin kapanışı19 Şubat 2023
3ödeme için son tarih19 Şubat 2023
4Başvuru formunu düzenle25 Ocak – 25 Şubat 2023

Yaş sınırı
Sağlık Memuru pozisyonuna başvuran adayların 1 Ocak 2023 tarihinde 21 ile 40 yaşları arasında olması gerekmektedir.
eğitimsel yeterlilik
Başvuru sahipleri, Hindistan Tıp Konseyi tarafından tanınan MBBS derecesine veya eşdeğer niteliklere sahip olmalıdır.
Bildirim: MPPSC Tıbbi Görevlisi 2023 için Bildirimi Kontrol Edin
Başvuru ücreti
Ayrılmamış kategori: Rezervasyonsuz kategorisine ait adayların 500 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir.
ayrılmış kategori: Ayrılmış kategorilerden başvuranların 250 Rs ücret ödemesi gerekmektedir.
Başvurunuzu buraya gönderin: MPPSC MO başvuru formuna doğrudan bağlantı
nasıl başvurulur MPPSC MO İşe Alımı 2023
1. Adım. mppsc.mp.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Çevrimiçi başvur’ seçeneğine tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “30.12.2022 Tarihli Sağlık Memuru 2022 (Halk Sağlığı ve Aile Refahı Dairesi) Alım İlanı” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
6. Adım. Formu gönderin ve ileride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın