YENİ DELHİ: Madhya Pradesh Profesyonel Sınav Kurulu, MPPEB ITI Eğitim Görevlisi sonucu 2022 bugün, 2 Şubat 2023. ITI Eğitim Görevlisi İşe Alım Testi – 2022’ye katılanlar, sonuçlarını görüntülemek ve indirmek için esb.mp.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirler.
bu MPPEB ITI Eğitim Görevlisi Sınavı 2022 16-24 Aralık 2022 tarihleri arasında yapıldı. Bunun cevap anahtarı 27 Aralık 2022’de yayınlandı.
Adaylar, MPPEB ITI TO puan kartına çevrimiçi olarak erişmek için web sitesine başvuru numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi ile giriş yapmalıdır.
Doğrudan bağlantı: Sonuç almak için MPPEB’yi indirin
MPPEB ITI TO sonuç
MPPEB ITI Eğitim Görevlisi Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – esb.mp.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, “Teknik Eğitim Bölümü, Beceri Geliştirme ve İstihdam (ITI Eğitim görevlisi) İşe Alım Testi – 2022 – Sonuç” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, sonuca erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: MPPEB ITI TO sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için basılı kopyayı çıkarın.
boşluk verileri
Toplam 305 eğitim görevlisi açığının doldurulması için işe alım kampanyası yürütülmektedir.
indirirken MPPEB ITI 2022’YE KADAR sonuçadayların adı, puanları, konuları vb. belirtilen tüm bilgileri kontrol etmeleri önerilir. Herhangi bir tutarsızlık olması durumunda, 2578801-02 numaralı telefondan, ücretsiz numara: 18002337899 numaralı telefondan ve e-posta: şikayette bulunarak yetkililerle iletişime geçebilirler. [email protected].
bu MPPEB ITI Eğitim Görevlisi Sınavı 2022 16-24 Aralık 2022 tarihleri arasında yapıldı. Bunun cevap anahtarı 27 Aralık 2022’de yayınlandı.
Adaylar, MPPEB ITI TO puan kartına çevrimiçi olarak erişmek için web sitesine başvuru numarası veya sicil numarası ve doğum tarihi ile giriş yapmalıdır.
Doğrudan bağlantı: Sonuç almak için MPPEB’yi indirin
MPPEB ITI TO sonuç
MPPEB ITI Eğitim Görevlisi Sonucu 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – esb.mp.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, “Teknik Eğitim Bölümü, Beceri Geliştirme ve İstihdam (ITI Eğitim görevlisi) İşe Alım Testi – 2022 – Sonuç” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, sonuca erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: MPPEB ITI TO sonucunuz ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla referans için basılı kopyayı çıkarın.
boşluk verileri
Toplam 305 eğitim görevlisi açığının doldurulması için işe alım kampanyası yürütülmektedir.
indirirken MPPEB ITI 2022’YE KADAR sonuçadayların adı, puanları, konuları vb. belirtilen tüm bilgileri kontrol etmeleri önerilir. Herhangi bir tutarsızlık olması durumunda, 2578801-02 numaralı telefondan, ücretsiz numara: 18002337899 numaralı telefondan ve e-posta: şikayette bulunarak yetkililerle iletişime geçebilirler. [email protected].