YENİ DELHİ: Madhya Pradesh Mesleki Sınav Kurulu Pazartesi günü MPPEB Grup 4 İşe Alım 2023 Kaydı işlem. Grup 4 açık kontenjanlarına ilgi duyan ve başvurmak isteyen adaylar, MPESB resmi web sitesi – esb.mp.gov.in adresini ziyaret edebilir ve çevrimiçi başvuruda bulunabilirler.
altında MPPEB Grup 4 işe alım süreci3. Sınıf Yardımcılığı, Stenotipçilik, Daktiloculuk ve diğer pozisyonlar için boşalan kontenjanları kurul dolduracaktır.
MPPEB başvuru formunu göndermek için son tarih 20 Mart 2023’tür. Başvuru yapmak isteyen adayların, web sitesi çökmeleri veya sunucu sorunları gibi son dakika sorunlarından kaçınmak için son güne kadar beklemeleri ve bu pozisyonlara en erken başvurmaları önerilir. aşağı.
MPPEB 4. Grup Sınavı 2023, 2 Temmuz 2023 tarihinde iki vardiya halinde gerçekleştirilecektir, yani ilk vardiya 09:00 – 11:00 ve ikinci vardiya 15:00 – 17:00.
Bildirimi buradan kontrol edin
Online başvuru için, adaylar aşağıdaki adım adım kılavuza başvurabilirler.
MPPEB Grup 4 İşe Alım 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. esb.mp.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, MPPEB Grup 4 işe alım bağlantısına tıklayın.
Adım 3: Kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: MPPEB Grup 4 başvuru formunu doldurun ve çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Adım 5: Sayfayı indirin ve daha sonra kullanmak üzere yazdırın.
Doğrudan bağlantı: Başvurunuzu buraya gönderin
MPPEB işe alım kampanyası, diğerlerinin yanı sıra 1982’si 3. seviye asistan ve 649’u steno daktiloları olmak üzere toplam 3047 pozisyonu doldurmak için yürütülüyor.
MPPEB Grup 4 İşe Alım 2023: Uygunluk Kriterleri
Yaş Sınırı: Adayların 1 Ocak 2023 tarihinde 18 ile 40 yaş sınırı arasında olması gerekmektedir.
Eğitim Yeterliliği: Başvuru sahipleri, tanınan bir kuruldan 12. geçiş yapmış olmalı ve ilgili bir alanda bir dereceye/dereceye sahip olmalıdır.
MPPEB Grup 4 İşe Alım 2023: Başvuru Ücreti
Rezervasyonsuz kategorideki adayların başvuru ücreti olarak 500 Rs, rezervasyonlu kategorideki adayların 250 Rs ödemesi gerekmektedir.
Daha fazla bilgi için adayların MPPEB resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.