ÇA AYARI kayıt 2023: Madhya Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (MPPSC) için çevrimiçi başvuru sürecini hızlandırmak için planlanmıştır. Madhya Pradesh eyaleti uygunluk testi, ÇA SETİ 2023 26 Şubat 2023 Pazar. Başvuru formunu göndermemiş olan ilgili adaylar, resmi web sitesi üzerinden kayıt yaptırabilirler. mppsc.mp.gov.in.
MP SET 2023 online kaydı 27 Ocak 2023 tarihinde başlamıştır. Başvuru formunu göndermek için son tarih 26 Şubat 2023’tür. MP SET başvuru düzeltme penceresi 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında açıktır. Sınav tarihi duyurulmuştur. Komisyon tarafından zamanında
Madhya Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu, Madhya Pradesh eyaletinde yardımcı doçent pozisyonu için Eyalet Uygunluk Testi SET 2023’ü yürütür. Sınav 36 ders üzerinden yapılır.
Mesajı kontrol et: Madya Pradeş SET 2023
Yaş sınırı
Adayların 18 yaşından büyük olması gerekmektedir ancak MP SET için herhangi bir üst sınır bulunmamaktadır.
eğitimsel yeterlilik
Adayların ilgili alanda %55 puan ile lisansüstü diplomaya sahip olmaları gerekmektedir.
açıklama: Doktora Yüksek lisans düzeyi sınavını 19 Eylül 1991’de tamamlayan derece sahipleri (sonucun açıklanma tarihinden bağımsız olarak), SET’te görünmek için toplam notlarında %5’lik bir indirime (yani %55’ten %50’ye) hak kazanırlar.
Başvurunuzu buraya gönderin: MP SET 2023 Başvuru Formu
MP SET 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım. mppsc.mp.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Çevrimiçi Başvur” seçeneğine tıklayın
3. Adım. Şimdi MP SET 2023 uygulama bağlantısına tıklayın
4. Adım. Kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
Adım 6. Formu gönderin ve indirin
7. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın
Başvuru ücreti
Rezervasyonsuz kategorisine ait adayların 500 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ayrılmış kategori için başvuru ücreti 250 Rs’dir.