YENİ DELHİ: Hindistan öncüsü Muhammed Siraj wicketkeeper vurucusuna tam kredi verdi KL Rahul ikinci ODI’de Sri Lanka’ya karşı yaptığı üç kaleli atış için cennet bahçeleri Perşembe günü.
Sri Lanka, sadece 39.4 over ile 215 için paketlendi Siraj ve Kuldeep, ziyaretçiler bir vuruş parkurunda bocalarken her biri üç kaleyi talep etti.
Guwahati’de ODI’nin açılışında hayati bir rol oynayan ve Sri Lanka açılışı 67 turla kaybettiği için iki kaleyi alan Siraj, şartları mükemmel okuyanın Rahul olduğunu söyledi ve ona ilk sallanma durduktan sonra bittiğini söyledi.
Siraj, vuruşların arasında “KL (Rahul) bana bir üstten sonra sallanmanın durduğunu söyledi, bu yüzden sert uzunluklara geçtim. Bu iyi bir vuruş kalesi ama Kuldeep orta menzilli bir çöküşe neden olmak için gerçekten iyi bowling oynadı,” dedi.Timber Strike, @mdsirajofficial yoluAvishka Fernando’yu nasıl uğurladığını yeniden yaşayınOyunu takip edin… https://t.co/xg69HplYBz
— BCCI (@BCCI) 1673513032000
Siraj, “Top yeterince hızlı dışarı çıkmıyordu ve yeterince savrulma yoktu. Bu yüzden plan, küçük kapıları alıp diğer bowling oyuncularına yardım etmeyi umarak, baskıyı bir uçtan uzak tutmak için kıçtan kütüğe bowling oynamaktı,” diye ekledi. 5.4’te 3/30 rakamlarını veren.