Mohammad Shabnam üst düzey takımda yer almayı hedefliyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

VİZAKHAPATNAM: 19 Yaş Altı Kadınlar Dünya Kupası’nı kazanan Hindistan kadrosundaki en genç oyuncu Muhammed Şabnam şimdi kıdemli Hintli kadın takımında bir yer hedefliyor. 19 Yaş Altı Dünya Kupası’nı kazanan 15 yaşındaki agresif hızlı bowling oyuncusu Şebnem IPL’ye ve kıdemli kadın takımına odaklanmaya karar verdi.
Anne-babası, arkadaşları ve akrabalarıyla kutlamalar devam ederken, 1.5 boyundaki kız IPL’de ilk kez sahneye çıkmak için gözlerini açtı. Oyuncu müzayedesi Şubat ayının ilk haftası veya ikinci haftasında yapılacaktı.
Shabnam Perşembe günü Güney Afrika’dan şehre indi ve kriket federasyonu temsilcileri tarafından havaalanında sıcak karşılandı. “Uluslararası ilk maçımda Güney Afrika’ya karşı büyük kalabalığı gördükten sonra biraz gergin hissettim. Sadece bir kalem vardı. Koçum bana güvendi ve BAE’ye karşı bana ikinci bir şans verdi. küçük kapı,” dedi bir itfaiyecinin kızı savunmasında.
Sağ Kol Hızlı atıcı, küçük kapının gün geçtikçe düzleştiğini ekledi. Bu nedenle, yalnızca Hint takımı tek tempolu atıcıyla oynadı. “Bowling koçu, Hintli kadın kriket takımının hızlı bowling oyuncularına ihtiyacı olduğunu çünkü sadece tek tempolu atıcı Pooja’ya sahip olduğunu söylüyor. Hızımı daha da geliştirir ve tutarlı kalırsam, bir buçuk yıl içinde kesinlikle Hindistan kıdemli takımında yer alacağım. buna güven,” diye umut etti Shabnam.
19 Yaş Altı Dünya Kupası tecrübesiyle şimdi de IPL’de kendini kanıtlamaya hazırlanıyor. Shabnum, “Filelerde birkaç gün geçirdikten sonra zihinsel olarak iyileşmek için bowling oynayacağım. Daha fazla wicket almak ve kıdemli takımda yer almak için bowlingime biraz çeşitlilik katmam gerekiyor,” dedi Shabnum.
Onun babası Muhammed Shakeel ve savunma kanadının her iki çalışanı olan anne Eswaramma çok seviniyor. Shakeel, kızının daha fazla deneyime ihtiyacı olduğunu söylüyor. “Daha 15 yaşında ve kendisine uluslararası kriket oynama fırsatı verildi. Uluslararası arenada deneyim kazanması için daha fazla maç oynaması gerekiyor. Baskıyla başa çıkması gerekiyor. Üst sıralarda yer almak için çok çalışması gerekiyor. Kıdemli ekip, şimdi onun zayıf yönleri üzerinde çalışmamız gerekiyor” dedi.