Mitchell Santner, Hindistan’a Karşı NZ T20I Takımına Liderlik Ediyor; Lister’in yeni yüzü | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

AUCKLAND: deneyimli çok yönlü Mitchell Santner kaptan olacak Yeni Zelanda bu ay Hindistan’a karşı oynanan üç maçlık T20I serisi için sol kol bowling oyuncusu ile taraf Ben Ardıç Perşembe günü açıklanan kadroya ilk çağrısını kazandı.
Yeni Zelanda, 18 Ocak’ta Haydarabad’da başlayan üç maçlık ODI serisinin sona ermesinin ardından 27 Ocak’ta Ranchi’de ilk T20I’sini oynayacak.
Lister’in kadroya dahil edilmesi, geçen yılın sonlarında Hindistan’da Yeni Zelanda A maçına çıkmasının ardından geldi.
27 yaşındaki Hindistan turu, Bangalore’da zatürreye yakalandıktan sonra yarıda kesildi. Enfeksiyon, iyileşmesine devam etmek için eve dönmeden önce hastanede vakit geçirmesine neden oldu.
Santner’ın tarafında, geçen yılın T20 Dünya Kupası kadrosundan dokuz oyuncu da dahil olmak üzere deneyimli bir T20 kriket oyuncusu seti yer alacak.
Uluslararası kriket için nispeten yeni olan oyuncular arasında, ODI serisinde uluslararası ilk çıkışını Pakistan’a karşı yapan çok yönlü Henry Shipley ve geçen yılki Avrupa Turunda İskoçya’ya karşı ilk maçına çıkan bacak döndürücü Michael Rippon var.
Yeni Zelanda Kriket (NZC) seçici Gavin Larsen söyledi Pamukçuk çeşitli formatlardaki beceri yelpazesinden etkilenmişti.
“Ben, kırmızı ve beyaz top kriketindeki kariyerinin başlarında (yerel) Auckland Aces için heyecan verici bir etki yarattı. 2017’nin sonlarında ilk çıkışını yaptığından beri, T20 ve List A kriketinde Aces için önde gelen kaleci oldu.
“Sol kol olarak topu biraz sallama yeteneği özellikle heyecan verici.
“Hepimiz bunun için hissettik Ben turu geçen yılki gibi sona erdikten sonra ve bu sezon yerli krikete çok güçlü bir şekilde dönebilmesi iş ahlakının bir kanıtı.”
dedi Larsen Santner T20 takımının kaptanı olarak önceki fırsatlarından etkilenmişti. “Mitch, beyaz top takımlarımızda bir lider ve daha önce Hindistan’da T20 takımının kaptanlığını yaptı. Hindistan koşullarındaki deneyimi, bu gruba liderlik etmede paha biçilmez olacak.”
Luke Ronchi, yardımcıları olarak Bob Carter (vurucu), Paul Wiseman (bowling) ve Trevor Penney (dördüncü koç) ile takımın baş antrenörü olur.
Yeni Zelanda T20 kadrosu: Mitchell Santner (kaptan), Finn Allen, Michael Bracewell, Mark Chapman, Dane Cleaver, Devon Conway, Jacob Duffy, Lockie Ferguson, Ben Lister, Daryl Mitchell, Glenn Phillips, Michael Rippon, Henry Shipley, Ish Sodhi , Blair Tikner.