Miška ikinci lig Jihlava kadrosunda yer almak için mücadele ediyor, iki gol attı

QasiM

Global Mod
Global Mod
resimli resim
| fotoğraf: Tom Blaek, MAFRA

Mika, yarım saat içinde Tetiligo'nun rakibi adına iki gol attı. Ancak FC Vysoin'in yardımcı antrenörü Vojtch Lamp, kendisinin aynı zamanda çok iyi performansından da etkilendiğini söyledi.

Jihlavlı genç, Fortuna:Nrodn liginin bahar sezonunda kadroda kalmak için mücadele ediyor. Burada oynamaktan ve Jihlava için ilk dakikalarımı geçirmekten gerçekten keyif alıyorum. Sonbaharı Havlkov Brod'daki bir handa geçiren Mika, “Umarım işe yarar” diyor.

FC Vysoina adına ilk golünü ilk maçında Jihlava'ya (8:0) karşı ana takıma karşı attı.

Klasmandaki sonraki 11 startta yalnızca bir kez kazandı; Haziran ayında Doubravau'nun üzerindeki bir yarışta galibiyet elde etti.

Mike, bu gollerin ve asistlerin muhtemelen daha fazla olabileceğini söyledi. Ama çok fazla dakika oynadım, bu yüzden muhtemelen tatmin olacaktır.

Ve aynı zamanda güncellenebilir. Muhtemelen birinci lig takımına karşı daha iyiydim, daha çok korkuyordum ve daha çok tek başımaydım. Cumartesi günkü düelloyu Çek Budjovici ve Liberec'e karşı oynadığım önceki maçlarla karşılaştırdığımda bugün pek iyi değildim.