Mide gribi, Pakistan Testi öncesinde İngiltere kampını kasıp kavuruyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
RAWALPINDI: İngilterekaptan dahil kriketçiler Ben StokesPakistan’a karşı Rawalpindi’de yapılacak ilk Testin arifesinde, seyahat eden grubun kendi şefini getirmesine rağmen şüpheli bir mide virüsüne yakalandı.
Çarşamba günü iki kaptanın seri kupasını açıklayacağı tören, Stokes’a iyileşmesi için zaman tanımak amacıyla ertelendi.
İngiltere ve Galler Kriket Kurulu yaptığı açıklamada, “İngiltere kaptanı Ben Stokes dahil olmak üzere birçok oyuncu ve personel kendini iyi hissetmiyor ve dinlenmek için otelde kalmaları tavsiye edildi.” Dedi.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre oyuncular viral gıda zehirlenmesi geçirdi.
BBC’ye göre, 16 kişilik takımın yaklaşık yarısı vuruldu ve sadece beşi, koçlar ve yedek personel de dahil olmak üzere tur ekibinin yaklaşık 14 üyesiyle isteğe bağlı bir antrenman seansına katıldı ve takım otelinde kalmaları tavsiye edildi. .
Joe Havuç, Zak Crawley, Harry Beck, Olly Papa ve Keaton Jennings oyuncular Çarşamba günü antrenman yaparken, baş antrenör Brendon McCullum da hazır bulundu. Salı günü tüm takım antrenman yaptı.
Virüs salgını, İngiltere’yi Salı günü açıklanan Test için takım değiştirmeye zorlayabilir.
Lancashire çok yönlü Liam Livingston test çıkışını Perşembe günü yapacak Ben Duckett altı yıl sonra ilk testi için geri çağrıldı.
İngiltere, Twenty20 takımının iki ay önce ülkede yedi maç oynayıp seriyi 4-3 kazanmasının ardından 17 yıl sonra Pakistan’daki ilk Test turuna çıkıyor.
Twenty20 serisi sırasında yemek sorunları ve oyuncuların hastalanması, aynı zamanda Rusya’daki 2018 Dünya Kupası ve Euro 2020’de İngiltere erkek futbol takımıyla da çalışan Omar Meziane adında bir şef getirme kararı alınmasına yol açtı.
İngiltere ve Pakistan, ikincisi 9 Aralık’ta Multan’da ve üçüncüsü 17-21 Aralık’ta Karaçi’de başlayacak olan üç Testlik bir seride yarışacak.