ABU DHABI (BAE): Shane Bond, şirketin başında olacak MI Emirates ilk baskısında ILT20 BAE’de tutmak için. Eski Yeni Zelandalı yıldız, yeni rolü için heyecanlı ve turnuvanın başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.
“Ardışık 8 sezon Mumbai (Kızılderililer) ile birlikte olmak bir ayrıcalık. Sezonu gerçekten dört gözle bekliyorum. Baş antrenör olmak çok farklı ama gerçekten zevk aldığım bir rol ve başlamak için sabırsızlanıyorum. dedi.
MI Emirates ekibinden bahsetmişken, bağlamak bir grup yetenekli ve hevesli gencin yaşlı oyuncuların soğukkanlılığı ve istikrarıyla bir araya gelmesinin, takımı sahada zorlu bir birime dönüştürmeye yardımcı olacağını iddia etti.
“Bence harika bir oyuncu grubu. Yani belli ki kıdemli olan bazı adamlarımız var ve aynı zamanda çok genç adamlarımız da var. T20 takımları açısından, milliyet sayısı açısından en çeşitli oyuncu grubuna sahibiz. kadroda,” dedi eski hızlı bowling oyuncusu.
“Bütün bu adamlar başarılı olmak istiyor. Çoğu, Mumbai takımı için oynayacakları için çok heyecanlılar çünkü bizim itibarımız bizden önce geliyor. Sonra onlara çok basit, anlaşılır oyun planları veriyorsunuz. Onlara ortak bir hedef verin ve istedikleri kadar rekabetçi adamlar oluyorlar.” kazanmak.” ekledi.
Vatandaşı Trent Boult’un da MI Emirates gömleği giydiği Shane Bond, oyun günlerinde Yeni Zelanda’yı güçlü bir bowling takımı haline getiren sol kol gander ile kombinasyonunu canlandırmak için can atıyor.
MI Emirates koçu, “Trent ile çalışmayı seviyorum. Çok fazla enerjisi var. Açıkça harika ve saygı duyulan bir oyuncu ve onun takımda olması harika,” yorumunu yaptı.
West Indies ve MI yıldızı Kieron Pollard’ın ekibe liderlik etmesiyle Bond, güçlü çok yönlü oyuncunun ILT20’de IPL’deki başarısını tekrarlayabileceğinden emin.
“Açıkçası MI efsanesi Kieron Pollard’ın kaptan olması çok heyecan verici ve ardından genç arkadaşlar performans sergileme fırsatı arıyor. Polly ile uzun süre çalıştım. Birlikte çalışmak için harika bir adam, mükemmel bir kaptan. Takım için vizyonumuzu zaten tartıştık ve aynı dalga boyundayız” dedi.
MI Emirates takımındaki bir başka West Indies yıldızı olan Dwayne Bravo hakkında konuşan Bond, “DJ’e karşı çok kriket oynadım. Hâlâ iyi gidiyor ve hâlâ harika. Onunla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. “Aynı zamanda koçluk rolüne de geçiş yapıyor. Tecrübesiyle bu kadar saygı duyulan bir oyuncu, genç oyuncular arasında fazladan bir akıl hocası olarak da hareket edebilir.”
Shane, “Hem Polly hem de DJ, ekibimize bir Batı Hint dokunuşu getiriyor. Bu enerjiyi gerçekten takıma getiriyorlar ve bu bizim için gerçekten önemli,” dedi.