Geçtiğimiz Perşembe günü milli takımın Arnavutluk’a karşı oynadığı maçta siz de aile olarak Eden’deydiniz. Oyun parkına gitmediğin için üzgün değil miydin?
Üzgünüm ama açıkçası aday gösterilme umudum yoktu. İngiltere’deki Huddersfield’den ayrılmadan önce, 7 Mayıs’ta son kez kulüpte antrenman yaptım. Daha sonra az çok kendi başıma antrenman yaptım. Üç milli takım kalecisi arasında yer almamam mantıklıydı.
Peki ya bir dahaki sefere? Ekim’de oynanıyor, o zamana kadar Amerika’da olacaksın.
Bütün yaz çok çalıştım ve inanıyorum ki Ekim ayında performansım öyle olacak ki koçlar bana okyanusa davet gönderecek.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün katılın ve şunları edinin:
Üzgünüm ama açıkçası aday gösterilme umudum yoktu. İngiltere’deki Huddersfield’den ayrılmadan önce, 7 Mayıs’ta son kez kulüpte antrenman yaptım. Daha sonra az çok kendi başıma antrenman yaptım. Üç milli takım kalecisi arasında yer almamam mantıklıydı.
Peki ya bir dahaki sefere? Ekim’de oynanıyor, o zamana kadar Amerika’da olacaksın.
Bütün yaz çok çalıştım ve inanıyorum ki Ekim ayında performansım öyle olacak ki koçlar bana okyanusa davet gönderecek.
Tomas VaclıkKim en iyilerinin çalıştığı bir yarışmada oynamak istemez ki.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Bugün katılın ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 30.000’in üzerinde premium makale
- Okuyucuda gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz erişim