Messi, Inter Miami'nin benim son kulübüm olacağını söyledi. Arjantinliler ağlıyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
“Inter Miami'nin son kulübüm olacağını düşünüyorum. Bugün böyle hissediyorum” diyen Messi, Florida'da 2025 yılına kadar bir sonraki yıl için de opsiyonlu kontratı bulunuyor. Eğer planına sadık kalırsa, Arjantinlilerin umduğu olasılık gerçek olacak: Çocukken futbol oynamaya başladığı memleketi Rosario'dan kariyerinin sonunda Newell's Old Boys kulübüne geri dönecek.

Sekiz kez Ballon d'Or kazananı, uzun yıllar Barselona'da ve son iki sezonda Paris Saint-Germain'de forma giydiği Avrupa'daki kariyerinin ardından geçen yaz Miami'ye taşındı. Bu yıl 12 lig maçında 12 gol attı ve 13 asistle MLS istatistiklerinde lider oldu.

“Hayatım boyunca yaptığım şeyi yapıyorum. Futbol oynamayı seviyorum, antrenmanlardan ve maçlardan keyif alıyorum. Tabii biraz da her şeyin biteceği korkusu var. Ama bu yüzden bundan keyif almaya çalışıyorum ve her şeyden eğlenmek istiyorum” dedi Arjantin milli takımıyla Copa América Güney Amerika şampiyonluğuna hazırlanan Messi.