Merkez Demiryolu Kayıt 2022: rrccr.com’da 2422 Çıraklık Pozisyonu Başvuru Süreci Başlıyor, Buradan Başvur

ManK

New member
bu Demiryolları için Merkezi İşe Alım Hücresi pozisyonu için aday alımı için online başvuru sürecini başlattı. Öğrenci. Pozisyona başvurmak isteyen adaylar başvurularını resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. rrccr.com.
Online kayıt bağlantısının adaylar için 15 Aralık 2022 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında saat 17:00 CEST’ye kadar aktif kalması planlanmıştır. Merkez Demiryolu, bu işe alım kampanyası ile toplam 2422 çıraklığı doldurmayı hedefliyor.
Merkez Demiryolu işe alımı Yaş sınırı 2022
Çırak pozisyonuna başvuran adayların 15 Aralık 2022 tarihinde 15 ile 24 yaşları arasında olması gerekmektedir.
açıklama: Ayrılmış kategoriler için geçerli olan yaş sınırlaması

Çırak İşe Alım Eğitim Yeterliliği
Aday, 10. sınıf sınavını veya eşdeğerini (10+2 sınav sistemi kapsamında) tanınan kuruldan toplamda en az %50 puanla geçmiş olmalı ve ayrıca Ulusal Kurul tarafından verilen onaylanmış ticarette Ulusal Ticaret Sertifikasına sahip olmalıdır. Ulusal Mesleki Eğitim Kurulu / Devlet Mesleki Eğitim Kurulu tarafından verilen Mesleki Eğitim veya Ön Sertifika.
Demiryolu Çırağı 2022 Başvuru ücreti
Adayların 100 TL başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ancak, SC/ST/PWD ve Kadın adaylar ücret ödemekten muaftır.
Merkez Demiryolu Çırak İşe Alım 2022’ye Başvurmak İçin Doğrudan Bağlantı
Öğrenci Kayıtları 2022: Nasıl başvurulur
1. Adım. rrccr.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “2022-23 yılı için 1961 Çıraklık Yasası uyarınca Çırakları Etkinleştirmek için Çevrimiçi Başvuru” yazan bölüme tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi kaydettirin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 4. Şimdi aynı kayıt bilgileriyle giriş yapın ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli tüm belgeleri indirin ve varsa ücreti ödeyin
6. Adım. Formu gönderin ve ileride başvurmak üzere yazdırın
Çıraklık İşe Alımı 2022 için ayrıntılı bildirime göz atın