Şansını kaçırdığından endişeleniyordu. Sonbaharda Anaheim'daki denemede başarısız oldu ve kendini NHL'de buldu. Kısa sürede Avrupa'ya taşınıp Spengler Kupası'nda gösteriş yapmak istedi ancak sonunda sezona başlayamayacağı yönünde tehdit edildi.
Artık, hoş olmayan zaman farkına rağmen, sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak Ocak ayı sonunda Sparta formasıyla buzda koşabileceği için mutlu. Her ne kadar İsveç'ten kulüpler de teklif getirse de kendisi kendinden emin bir şekilde şunu bildirdi: “Prag net bir seçimdi!”
Neden Sparta?
Prag'da bulunan birkaç arkadaşıma yazdım ve onlar sadece birbirlerini övdüler. Kendi kendime şunu söylediğim anlardan biriydi: “Neden olmasın?” Hız da belirleyiciydi çünkü sezon sonuna çok fazla zaman kalmamıştı. İhtiyaç duyulduğunda hazır olabilmek için bir an önce takıma katılmak istedim.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
+ aldın 1000 CZK konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek
Şimdi %45 indirim
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
itibaren Seyahat etmek
Bugün katılın ve şunları edinin:
Artık, hoş olmayan zaman farkına rağmen, sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak Ocak ayı sonunda Sparta formasıyla buzda koşabileceği için mutlu. Her ne kadar İsveç'ten kulüpler de teklif getirse de kendisi kendinden emin bir şekilde şunu bildirdi: “Prag net bir seçimdi!”
Neden Sparta?
Prag'da bulunan birkaç arkadaşıma yazdım ve onlar sadece birbirlerini övdüler. Kendi kendime şunu söylediğim anlardan biriydi: “Neden olmasın?” Hız da belirleyiciydi çünkü sezon sonuna çok fazla zaman kalmamıştı. İhtiyaç duyulduğunda hazır olabilmek için bir an önce takıma katılmak istedim.
Zack KassianDövüşler benim tarzıma ve hokeye aittir, ancak ben bunlara bilerek gitmiyorum, sıkı ve dürüst oynamak istiyorum ve ne olacağını göreceğiz.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
itibaren Seyahat etmek
Şimdi %45 indirim
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl