Matys: En yüksek hırslara sahibim, Olomouc şehvet gösterdi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Hakikat? Rakipler genellikle Olomouc kışının ikliminden şikayet ederler.
Pardrucice'de oynadığımda, bizi Chrudim veya Vrchlabí'ye ilk ligi oynamaya gönderdiler. Daha da soğuktu. Dağlarda bulunan Vrchlabí'de Korus. Bu yüzden alıştım ve belki de tercih ederim.

Pazartesi günü kuru hazırlığa başladınız. Şimdiye kadar yeni bir katılımdaki alıştırma nasıl?
Pazar günü geldim, taşındım, bu yüzden fazla zaman yoktu. Ama bölgeyi biliyorum, bir süre Prostějov'da ilk ligi oynadım, bu yüzden birkaç arkadaşım var. Ve ben Pardubice'liyim, bu yüzden en azından eve Pilsen'den daha yakın var. Zaten birkaç çocuğu tanıyordum, gerisini ile tanıştım. Şimdi hala bir bakış, ama ilk eğitimde havalı hissettim. Çocuklar harika, kimyanın hepimiz için çalışacağına inanıyorum.

Başka teklifleriniz var mıydı? Olomouc'a varışınız sezon boyunca konuşuldu.
Masadaki başka bir şeydi, ancak en büyük rol, Olomouc gerçeğiyle yapılan konuşmaların uzun zamandır devam ettiği idi. Buradan en büyük şehvet hissettim, beni etkiledi. O zaman iki taraflı bir ilgiydi.

Hangi hırslar buluyorsunuz?
Kendim için belirli hedefleri koruyacağım. Ama hepimiz en yüksek hırslara sahip olmalıyız. Ayrıca takımdaki hedefleri belirleyeceğiz, ancak endişelendiğim kadarıyla, sadece mümkün olan en yüksek hırslara sahip olacağımı açıklayacağım.

Nisan ayında OLOMOUC'u cesaretlendirmedin mi?
Hayır, onlara inandım. Dahası, sezon en başından farklı bir şekilde buradaydı, sonuna kadar kaybedildi. Bence bu sadece küçük bir krizdi ve gelecek sezon olmayacağına inanıyorum.

Ya Olomouc düşerse?
Biraz gergindim, ama sonunda çocuklar düşmedi, bu yüzden ekstra başa çıkmak zorunda kalmadım.

Pardubice Jersey'de Ondřej Matys

Son yıllarda, kariyerlerini tekmelemek isteyen oyuncular Olomouc'a geldi. Geçen yıl, örneğin, Olomouc'dan milli takıma giden Petr Fridrich. Ayrıca ilerleme düşünüyor musunuz? Geçen yıl 56 maçta “sadece” dokuz Kanada puanı kazandınız.
Haklısın, kafamda var. Umarım başarılı olurum, bunu gerçekleştirmek için çalışacağım. Şimdi hazırlık başlıyor, her şeyi en iyi hazırlanmış olmak ve iyi bir sezon yapmak için vereceğim. Ama hepsi başlangıçta, ilk eğitimi aldık ve takımdaki rolüm için koçumla konuşmuyordum. Bütün bunlar henüz gelmedi.

Olomouc saldırısının henüz tamamlanmadığı ve hala oluşturulması gerçeği olabilir mi?
Buna bakamazsın. Kendinize bakmak, kendinize odaklanmak her zaman gereklidir.