Matthew Kuhnemann: İki hafta önce Shield kriket oynamaktan Testlerdeki ilk beş kaleci atışına | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
– Matthew Kuhnemann Ravindra Jadeja’dan değerli “ipuçları” almak için serinin sonuna kadar beklemek zorunda kalacak, ancak ortadaki Hintli şampiyon spinner’ı izlemek acemi Avustralyalı sol kol spinner için bir eğitim oldu.
Delhi Testi öncesinde Test ekibine çağrılmadan sadece iki hafta önce Sheffield Shield oynayan 26 yaşındaki oyuncu, Mitchell Starc gibi Avustralyalı yıldızların eşliğinde her gün kendini sıkıştırıyor. Nathan Lyons ve Steve Smith.
Aynı zamanda Jadeja ve R Ashwin’in büyük bir hayranıdır ve onları birlikte bowling oynarken izlemek ona ticaretin bazı değerli numaralarını öğretmiştir.
Sadece ikinci testini oynayan Kuhnemann, kariyerini 16’da en iyi beşlik skorla bitirerek üçüncü testin birinci gününde yer alan en iyi Avustralyalı bowling oyuncusu oldu.

Altı ay önce Chennai’deki bir spin kliniğinde de onu daha iyi bir bowling oyuncusu yaptı.
“Jadeja ve Ashwin’in büyük bir hayranıyım, bu yüzden yıllar içinde nasıl bowling oynadıklarını gördüm. Bu daha çok zihinsel taraf, (Hindistan’daki) kalabalıkla başa çıkma ve olayların ne kadar hızlı olması,” dedi.

“Ben ve Todd (Murphy) muhtemelen altı ay önce Chennai’deki MRF turundaydık ve bu, bu oyunlarda başarılı olmamı sağladı.”
Bu dizi ile geri dönüş yapan Jadeja, hem Nagpur’da hem de Delhi’de maçın adamıydı. Kuhnemann, Jadeja’yı Feroz Shah Kotla’da yakından gözlemledi ve spinli bowlingin ince nüanslarını kavradı.
“Kırışıklığını kullanma şekli ve muhtemelen Delhi’de aldığım en önemli şey, top biraz yaşlandıkça boyunu biraz kısaltması.

“Muhtemelen ikinci Testten çıkardığım ve bu Teste getirdiğim en önemli şey, muhtemelen boyum. Doymak istemiyorum, özellikle düşük kalan bir küçük kapıda, çünkü bu uzunlukta tutarlıyım. 5- 6 metre,” dedi Queenslander.
Jadeja’nın beynini seçme şansı oldu mu?
“Ona son Testten sonra benim için herhangi bir ipucun var mı dedim? ‘Evet, serinin sonunda’ dedi,” dedi geniş bir gülümsemeyle.
İlk beş kaleci atışından ve oynadığı en spin dostu koşullardan bahseden Kuhnemann, “Bugün çok fazla spin vardı. Aynı topa bowling oynamaktan, benim alanıma sahip olmaktan bahsediyorduk.

AI testi.

“Nathan Lyon orada mükemmeldi. Birkaç kaleden sonra bile kendini aşma, sadece o topla bowling oynamayı düşün dedi… Günün büyük bölümünde benim için harikaydı.
“Bu küçük kapıları her gün almıyorsunuz, bu yüzden keyfini çıkarın, Avustralya’da eve döndüğümüzden çok farklı.”
Kuhnemann, ödüllü kaleyi Hintli kaptan Rohit Sharma’dan aldı ve ayrıca Shubman’ın Gill’i ilk kaymada yakalamasını sağladı.
“Harika. Orada takımla birlikte wicket almak gerçekten çok özel. Bence genel olarak takımımız için gerçekten iyi bir gün, bowling oyuncuları gerçekten iyi gidiyor ve topa vuran oyuncular da ayağa kalkıyor ve bizim için iyi iş çıkarıyorlar.”
“Evet, gerçekten harika ama bu oyunda daha gidilecek çok yol var. Yarın büyük bir gün olacak.”
Kuhnemann, günün altıncı günü gibi erken bir saatte saldırıya getirildi ve sayılmasını sağladı.
“Bovling yaparken çok fazla spin ve zıplama yaşadım, bu da Delhi’de sahip olduğumuzdan biraz farklı. Top biraz yaşlanınca biraz aşağıda kaldı ve sonra sadece bizim durumumuz hakkında konuştuk. uzunluklar biraz geri getiriyor.
“Jadeja aynı şeyi yapmadan hemen önce bowling oynarken bile ve aşağıda kalanlar olarak oynamanın biraz zor olduğu yer burası.”
Kuhnemann, beklenmedik koşullarda ilk test çıkışında şunları ekledi: “Bir kasırga oldu. Her gece olduğu gibi kendimi çimdikliyorum. Bunu yapabilmek bile gerçeküstü.”