YENİ DELHİ: Tüm Hindistan Yönetim Derneği AIMA MAT 2022 PBT giriş biletini bugün, yani 06 Aralık 2022’de yayınladı. .içinde.
AIMA MAT 2022 giriş sınavının 11 Aralık 2022 Pazar günü yapılması planlanıyor. Kayıt işlemi 5 Aralık 2022’ye kadar sürdü. Adayların MAT kayıt kimliği ve şifre gibi kimlik bilgilerini girmeleri gerekecekti.
MAT, Hindistan’daki 600’den fazla B okulunda MBA ve ilgili kurslara kabul edilmek üzere adayları kısa listeye almak için yürütülen ulusal düzeyde bir giriş sınavıdır.
AIMA MAT PBT 2022 gerçekleştirildikten sonra AIMA MAT CBT 2 giriş bileti 15 Aralık 2022’de çıkacak. CBT 2 kaydı 13 Aralık 2022’de sona erecek ve test 17 Aralık 2022’de yapılacak.
MAT Kabul Kartını indirmek için doğrudan bağlantı
AIMA MAT 2022 Giriş Bileti: PBT salon bileti nasıl indirilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – mat.aima.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, AIMA için mevcut bağlantıya tıklayın MAT PBT Kabul Kartı 2022.
Adım 3: Kayıt kimliği ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin AIMA MAT Kabul Kartı 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve basılı kopyayı ileride başvurmak üzere saklayın.
Adaylar, Uzaktan Denetimli İnternet Tabanlı Test (IBT) veya Kağıt Tabanlı Test (PBT) veya Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) gibi modlarda MAT için görünebilir. Daha fazla bilgi için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
AIMA MAT 2022 giriş sınavının 11 Aralık 2022 Pazar günü yapılması planlanıyor. Kayıt işlemi 5 Aralık 2022’ye kadar sürdü. Adayların MAT kayıt kimliği ve şifre gibi kimlik bilgilerini girmeleri gerekecekti.
MAT, Hindistan’daki 600’den fazla B okulunda MBA ve ilgili kurslara kabul edilmek üzere adayları kısa listeye almak için yürütülen ulusal düzeyde bir giriş sınavıdır.
AIMA MAT PBT 2022 gerçekleştirildikten sonra AIMA MAT CBT 2 giriş bileti 15 Aralık 2022’de çıkacak. CBT 2 kaydı 13 Aralık 2022’de sona erecek ve test 17 Aralık 2022’de yapılacak.
MAT Kabul Kartını indirmek için doğrudan bağlantı
AIMA MAT 2022 Giriş Bileti: PBT salon bileti nasıl indirilir
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – mat.aima.ac.in
Adım 2: Ana sayfada, AIMA için mevcut bağlantıya tıklayın MAT PBT Kabul Kartı 2022.
Adım 3: Kayıt kimliği ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin AIMA MAT Kabul Kartı 2022 ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve basılı kopyayı ileride başvurmak üzere saklayın.
Adaylar, Uzaktan Denetimli İnternet Tabanlı Test (IBT) veya Kağıt Tabanlı Test (PBT) veya Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) gibi modlarda MAT için görünebilir. Daha fazla bilgi için adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.