Maharashtra Yönetim Kurulu Sınavı 2023: Maharashtra Devlet Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu (MSBSHSE) Maharashtra HSC İngilizce sınavı bugün, 21 Şubat 2023. Maharashtra 12. Sınıf İngilizce’ye katılan öğrenciler makale analizini buradan görüntüleyebilir.
Maharashtra Yüksek Ortaöğretim Sertifikasyon Sınavı – 2023 bugün İngilizce kağıtla başladı. Sınav, 11:00 – 14:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde gerçekleştirildi. Maharashtra Devlet Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu’ndan gelen son bildirimin ardından, öğrencilere sınavın 14:10’da bitmesi için bitişte fazladan 10 dakika verildi.
Katılan tüm okullar, Maharashtra Sınıf 10, 12 Kurul Sınavları-2023’ü başarıyla geçmek için uygun düzenlemeleri yaptı. Laxmanrao Apte Prashala Direktörü Medha Sinnarkar, “Tüm öğrenciler merkezimize zamanında geldi” dedi. MSBSHSE’nin son talimatına göre öğrencilere sınavın sonunda fazladan 10 dakika verildiğini de açıkladı.
Maharashtra HSC İngilizce makalesi 4 bölüme ayrılmıştır; Bölüm-A (Düzyazı), Bölüm-B (Şiir), Bölüm-C (Yazma Becerileri) ve Bölüm-D (Edebi Tür). Adaylara sınavı toplam 80 puanla tamamlamaları için ek 3 saat 10 dakika süre verildi.
Programa göre, 10. Sınıf Maharashtra Kurul Sınavı 2 Mart – 25 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak. 12. Sınıf Kurul Sınavı ise 21 Şubat – 21 Mart 2023 tarihleri arasında iki oturumda yapılacak. Sabah oturumu 11:00 – 14:00 ve akşam oturumu 15:00 – 18:00 arasındadır.
12. Sınıf İngilizce Sorularının Analizi ve Maharashtra HSC Sınavı – 2023 için Öğrenci Cevapları için bizi izlemeye devam edin.