Ligin en golcü oyuncusu Nichols, Slovakya'nın cazibesine kapıldı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakaladı

QasiM

Global Mod
Global Mod
Siz Nichols
| fotoğraf: Ondej Biit, MF DNES

Kulübümüzde unutulmaz bir iz bıraktınız. Kulüp, kariyerine devam etmeye karar verdiğini ve beşinci sezon için Avrupa maçlarında oynayacak olan kulübün cazip teklifinden yararlandığını söyledi.

Kulübün genel menajeri Tom Hrub ise şunları ekledi: Yoğun iletişim halindeydik, onu çok özledik. Ve bizden üstün bir teklif aldı. Şampiyonlar Ligi'ne gidecek kulübü belirledi. Hayat böyledir. Karie dl'ye geçmek istiyor, hamle bu. Başınızı dik tutarak uzaklaşın. Söyledikleri muhteşemdi, mükemmeldi. Salonu sattı.

Nichols geçen sezon 51 lig maçına çıktı ve 20,9 sayı ortalamasıyla maçın en iyisi oldu. Bundan önce, iki yıl boyunca Kuzey Çek rakibi Dn'de forma giydi ve onunla lig şampiyonluğunu kazandı ve Çek şampiyonluğunu kazandı.

Springfield, Massachusetts'in yerlisi olan adam, fasulyeleri Levice'de toplayacak. Oyun kurucu pozisyonuyla ilgili bazı tartışmalarımız oldu ama çeşitli sebeplerden dolayı bir sonuca varılamadı. Sanırım böyle olması gerekiyor. Patriot genel menajeri Ladislav Garaj, Ty'ın kariyerinde ilk kez şampiyonluk unvanını kazanmak ve oyunlarda oynamak için Levice'ye son derece motive bir şekilde geleceğini biliyoruz.

Ty Nichols basına ilk olarak geçen sezonki maçlarını izlediğini ve onları Çek-Slovak maçında gördüğünü açıklamıştı.

Nichols, koçla çok eğlendiğimi ve onun vizyonunu ve takımda bana vermek istediği rolü beğendiğimi söyledi. Çek Cumhuriyeti'nde çok iyi iki sezon geçirdim. Patriots'la net bir hedefimiz olacak: üst üste dördüncü lig şampiyonluğunu kazanmak ve mümkün olduğu kadar uzun süre Avrupa'ya gitmeye çalışmak. Taraftarlar ligin en iyileri ve çocuklarla benim onlar için hazırlandığımızı biliyorlar!

yıldız basketbolcu Ty Nichols (0) ve Lamb Autrey, AJ Walton konusunda hemfikir.

Yakında Eskimo takımına karşı büyük bir kurtarış yapabilirdi. Toti'nin Levice elemesinden Şampiyonlar Ligi'ne giden yol, köpek Nymburk tarafından yönetiliyor…

Amerikalı Lamb Autrey geçen sezonun ardından 100'üncü sırayı verdi. Pardubice'den eski temsilci Tom Vyoral, yeni takım Tom Reimer'ı yönetecek takımın oyun kurucu görevine gitti.