LIC AAO Kaydı 2023: licindia.in’de 300 Gönderi İçin Başvuru Süreci Başlıyor, Buraya Başvur

ManK

New member

LIC AAO İşe Alımı 2023: Hindistan Hayat Sigortası Kurumu, LIC AAO Recruitment 2023 için çevrimiçi kayıt sürecini başlattı. Başvuru yapmak isteyen adaylar, İdari Asistan Yardımcısı (Generalist)- 31st Batch, çevrimiçi başvuru formunu şu adresteki resmi web sitesinde sunabilir: licindia.in.
LIC AAO alımı için online başvuru süreci 15 Ocak – 30 Ocak 2023 tarihleri arasında aktif kalacaktır. Hazırlık sınavı 17 Şubat ve 20 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Bunun için giriş kartı, sınavdan 7-10 gün önce verilecektir. sınav. AAO Ön Elemelerinde kısa listeye giren adaylar, geçici olarak 18 Mart 2023’te yapılması planlanan ana sınava çağrılacak.
Yaş sınırı
Adayların asgari yaşı 01.01.2023 tarihinde 21 (tamamlanmış) olmalıdır. Bununla birlikte, maksimum yaş
30 yaşından büyük olmamak (adayların en erken 02.01.1993 ve en geç 01.01.2002 doğumlu olmaları gerekmektedir).
eğitimsel yeterlilik
AAO (Generalist) için başvuran adaylar, tanınmış bir Hint üniversitesinden/kurumundan herhangi bir disiplinde lisans derecesine sahip olmalıdır.

Başvuru ücreti
Adayların, Rs tutarında bir başvuru ücreti ve beyan ücreti ödemeleri gerekmektedir. 700 + işlem ücreti + GST. Bununla birlikte, SC/ST/PwBD adaylarının Rs tutarında bir başlangıç ücreti ödemeleri gerekmektedir. 85 + İşlem Ücreti + GST
Uygulama Bağlantısı: LIC İdari Görevli Yardımcıları (Generalist) – 31. Grup
LIC AAO Uzmanına Başvurun işe alma 2023
1. Adım. licindia.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Boş İşler’ sekmesine gidin
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “AAO(Generalist)-2023 Recruitment” seçeneğine tıklayın
4. Adım. Şimdi ‘Şimdi Başvur’ bağlantısını tıklayın ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli belgeleri yükleyin ve kayıt ücretini ödeyin
Adım 6. Formu gönderin ve indirin
7. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın