LIC AAO Kabul Kartı 2023, licindia.in adresinde yayınlandı, salon biletini buradan indirin

ManK

New member

LIC Kabul Kartı 2023: Hindistan Hayat Sigortası Kurumu, LIC bugün 10 Şubat 2023’te AAO erişim kartını yayınladı. Yönetici Yardımcısı alımı için kayıt yaptıran adaylar, salon biletlerini resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir. licindia.in.
Adaylar, resmi portalda ‘Kayıt Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ni kullanarak AAO Salon Bileti 2023’ü indirebilirler. AAO giriş bileti, 10 Şubat – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında resmi web sitesinde mevcuttur.
için çevrimiçi kayıt LIC AAO işe alım 15 Ocak’ta başladı ve 30 Ocak 2023’te sona erdi. Ön sınav 17 Şubat ve 20 Şubat 2023’te yapılacak. AAO Ön Elemelerinde kısa listeye giren adaylar, 18 Mart 2023’te geçici olarak yapılacak olan ana sınava çağrılacak. .
İndirme: {link: LIC AAO Giriş Kartı 2023
Nasıl indirilir LIC AAO 2023 Giriş Kartı?
1. Adım. licindia.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Kariyer” bölümüne gidin
Adım 3. Şimdi ‘Recruitment Assistant Administrative Assistant (Generalist)2023’ bağlantısını tıklayın.
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, rulo numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
Adım 5. AAO salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 6. Sınav tarihi için giriş kartını indirin ve yazdırın
Adayların sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini yanlarında bulundurmaları önerilir. Salon bileti ve geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi olmadan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.
LIC AAO Recruitment 2023, Ön, Ana ve Mülakat olmak üzere üç tur tarama içerir. AAO Ön Elemeleri’nin kısa listeye giren adayları, 18 Mart 2023 için geçici olarak planlanan ana sınava girmeye hak kazanırlar. Daha fazla bilgi için adayların licindia.in adresindeki resmi LIC web sitesine bakmaları önerilir.