Lewis Hamilton, uzun vadeli performans koçuyla ayrıldığını duyurdu Angela Cullen Cuma günü her ikisi de sosyal medyada haraç göndererek.
Yeni Zelandalı Cullen, padokta sürekli olarak yer aldı ve yedi kez Formula 1 dünya şampiyonu olan Hamilton’a yarış hafta sonlarında destek oldu. mercedes.
Hamilton’a hem kişisel asistan hem de sırdaş rolüyle bakan 48 yaşındaki oyuncu, televizyon izleyicileri için tanıdık bir yüz haline geldi.
38 yaşındaki İngiliz, hafta sonu öncesinde Instagram’da “Geçtiğimiz yedi yıldır Angela Cullen, kendimin en iyi versiyonu olmam için beni zorlayarak yanımda oldu” dedi. Suudi Arabistan Grand Prix’si Cidde’de.
“Onun sayesinde daha güçlü bir atletim ve daha iyi bir insanım. Bu yüzden bugün, hayallerinin peşinden koşmak için bir sonraki adımlarını atarken ona en iyi dileklerimi sunarken umarım bana katılırsınız.
“Her şey için teşekkürler Ang, geleceğin senin için neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum.”
Cullen, Avustralya F1 padokuna ilk çıkışının yedinci yıl dönümünü kutlamak için Instagram sayfasını kullandı.
“F1’de bu inanılmaz yolculuğa çıktığım için çok minnettarım ve kutsanmış durumdayım ve hikayemin devam edeceğini biliyorum.”
“Ve @lewishamilton seni KEÇİ!! Yanında durmak büyük bir onur ve zevkti. Seninle ve başardıklarınla çok gurur duyuyorum.”
Tüm zamanların en başarılı Formula 1 pilotu Hamilton, Aralık 2021’de Cidde Corniche pistinde kazandığı 103. galibiyetinden bu yana yarış kazanamadı.
Geçen sezon, Hamilton’ın galibiyetsiz Formula 1 kariyerinin ilk sezonuydu ve Mercedes, 2023 sezonuna, son şampiyon Red Bull’unkine kıyasla rekabet dışı görünen bir araçla başladı.
Hamilton’ın sezon sonunda Mercedes ile sözleşmesi bitiyor ancak kalmak istediğini söyledi ve yeni bir anlaşma için görüşmeler başladı.
Perşembe günü gazetecilere verdiği demeçte, “Bu takıma hala yüzde 100 inanıyorum, bu benim ailem ve uzun süredir buradayım, bu yüzden başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum.”
Mercedes’in yeni araçla ilgili katkılarını dinlemediğini hissettiğini öne süren son yorumlar sorulduğunda, “Ama hepimizin tekmelemeye ihtiyacı var, hepimizin ilerlemesi gerekiyor.”