Poona: Lakshya dijitalsonraki parti için yeni adaylar arayan bir Game Art ve animasyon stüdyosudur. Karakter modellemede ustalık sınıfı, Lakshya’nın kar amacı gütmeyen eğitim bölümü inGame Academy tarafından yürütülmektedir. Grup, Nisan 2023’te Lakshya’nın Pune’daki son teknoloji stüdyosunda başlayacak.
İlgilenen katılımcılar kursa Lakshya Digital web sitesinden kayıt olabilirler. Lakshya Digital’den yapılan açıklamada, kayıtların 15 Mart 2023’e kadar mevcut olduğu belirtildi.
Altı aylık kurs, küresel üretim hattında kullanılan karakter modelleme teknikleri, araçları ve iş akışları hakkında derinlemesine bir anlayış sağlar. Video oyunları endüstrisi. Sınıflar, kapsamlı karakter modelleme deneyimine sahip deneyimli endüstri profesyonelleri tarafından bireyselleştirilmiş eğitim için küçük gruplar halinde yürütülür.
Lakshya CEO’su ve Medya ve Eğlence Becerileri Konseyi’nin (MESC) Yönetim Kurulu Üyesi Manvendra Shukul şunları söyledi: “Oyun, son 4-5 yıldaki olağanüstü büyümeyle Hindistan’da en hızlı büyüyen gün doğumu sektörlerinden biridir. Bu yıl 2 milyar dolarlık bir sektör olmaya hazırlanırken, Hint oyun endüstrisi ciddi bir yetenek krizine bakıyor.
Lakshya’da, sektör için sağlam bir vasıflı işgücü hattı oluşturmak için üzerimize düşeni yaptık. Karakter Modelleme Masterclass’ımız, giderek daha kazançlı hale gelen video oyunları endüstrisinde becerilerini ve kariyer fırsatlarını ilerletmek isteyenler için bu alandaki en iyi becerileri ve en iyi uygulamaları sağlamayı amaçlamaktadır.