Kvsangathan.nic.in adresinde yayınlanan KVS Giriş Kartı 2022, PRT, İstemci ve diğer salon biletlerini buradan indirin

ManK

New member
KVS Giriş Kartı 2023: Kendriya Vidyalaya Samiti, PRT (Müzik), komiser yardımcısı, rektör ve müdür yardımcısı pozisyonları için KVS giriş kartını yayınladı. Sınava kayıt yaptıran adaylar, KVS salon biletini resmi Samiti web sitesinde görüntüleyebilir ve indirebilir. kvsangathan.nic.in.
KVS işe alım sınavının 7 Şubat 2023’te başlaması planlanıyor. Komiser yardımcısı ve rektörlük sınavı sırasıyla 7 Şubat ve 8 Şubat’ta yapılacak. Müdür Yardımcılığı ve PRT(Müzik) alımı sınavları 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.

KVS sınav programı

KVS sınav programı

Adaylar, Kendriya Vidyalaya Samiti’nin Komiser Yardımcısı, Direktör, Müdür Yardımcısı ve PRT (Müzik) için giriş kartını çıkardığını not edebilirler. TGT, PGT, PRT, Stenograf vb. diğer sınavlara ait giriş kartları sınavdan iki gün önce açıklanacaktır.
İndirme: {link: KVS Giriş Kartı 2022
Nasıl indirilir KVS Salon Bileti 2023?
1. Adım: kvsangathan.nic.in adresindeki KVS resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Ana sayfada “Duyurular” bölümüne gidin
3. Adım. Şimdi, “Komiser Yardımcısı, Müdür, Müdür Yardımcısı ve PRT (Müzik) – Direct Rectt 2022 Pozisyon Kabul Kartını İndirmek İçin Buraya Tıklayın” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4: Yeni bir sayfa açılacak, ilgili mesaj için linke tıklayınız.
5. Adım. “Başvuru numaranız” ve “Doğum tarihiniz” ile giriş yapın
Adım 6. Ayrıntıları girin, salon biletiniz ekranda açılacaktır.
Adım 7. Sınav tarihi için giriş kartını indirin ve yazdırın
Adaylar, sınav tarihinde KVS Giriş Kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.