KVS PRT 2023 şehir sınav fişi yayınlandı, Kütüphaneci Ön Kabul Kartı ve diğer gönderiler indir

ManK

New member

YENİ DELHİ: Kendriya Vidyalaya Samiti, KVS PRT, Finans Sorumlusu, Kütüphaneci ve diğer pozisyonlar için Salon Bileti 2023. Başvuruda bulunan adaylar, KVS Doğrudan İşe Alım 2023 sınav şehir fişini adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilirsiniz. kvsangathan.nic.in.
“2/21/2023 – 3/11/2023 tarihleri arasında PRT, Maliye Memuru, Mühendis Yardımcısı, İkinci Sekreterlik Yardımcısı, Stenograf 2. Derece, Kütüphaneci, Bölüm Sorumlusu Yardımcısı ve Kıdemli Sekreterlik Yardımcılığı pozisyonları için başvuran tüm adaylara; Bilgisayar Tabanlı Sınav tarihi ve sınavın yapılacağı şehrin adının yazılı olduğu Ön Kabul Kartını indirebilirler’, resmi KVS raporu okur.
Adaylar, 21 Şubat – 11 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan işe alım sınavları için KVS Ön Kabul Kartının açıldığını not edebilirler. İlgili sınavlara ait son salon bileti, sınav tarihinden iki gün önce resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

Adaylar, KVS’nin çeşitli eğitim ve eğitim dışı pozisyonlar için işe alım sınavlarına girdiğinin farkındadır. İşe alım sınavları 7 Şubat 2023 tarihinde başlamış olup, 11 Mart 2023 tarihinde sona erecektir.
1 indir: Kütüphaneciler ve diğer öğretim dışı pozisyonlar için KVS Ön Kabul Kartı
2 indirme: KVS PRT Erken Giriş Kartı 2023
KVS Ön Kabul Kartı 2023 nasıl indirilir?
1. Adım. kvsangathan.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Duyuru” bölümüne gidin
3. Adım. Şimdi PRT, Finans Memuru, Yardımcı Mühendis, Yardımcı Sekreterlik Asistanı, Stenograf 2. Sınıf, Kütüphaneci, Asistan pozisyonları için “Ön Kabul Kartı Sınavı 21.02.2023 – 11.03.2023 tarihleri arasında yapılacaktır” yazan bağlantıya tıklayınız. Bölüm Görevlisi ve Kıdemli Sekreterlik Yardımcısı.”
4. Adım. “Başvuru Numaranız” ve “Doğum Tarihiniz” ile giriş yapın
5. Adım. Ekranda KVS Ön kabul kartı açılır
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar, Kendriya Vidyalaya Samiti’nin sınav programını revize ettiğini not edebilir. KVS İşe Alım 2023. Karar, birkaç eyaletteki parlamento seçimleri göz önünde bulundurularak alındı. Adaylar revize edilen listeyi buradan görebilirler.